Boblberg logo
Venskaber, aktiviteter og hyggeJanne

Venskaber, aktiviteter og hygge

Efter mange år med pasning af børn og nu børnebørn søger jeg veninder/venner/bekendtskaber med samme interesser. Jeg har boet i USA i flere år, men er nu skilt og har mistet en del venner efter jeg flyttede tilbage til Danmark.

Jeg er glad for lange gå/vandreture 15 km mere eller mindre. Jeg er begyndt at cykle gerne 25 km eller mere (på mormor cykel) 😅- har lige været rundt på Hven. Jeg kan godt lide at strikke, og se film. Jeg hjemme træner med funktionel træning - du er velkommen til at træne med. Går generelt op i sundhed. Jeg spiser meget plantebaseret, men er ikke fanatisk og elsker sødt 🙈

Jeg vil rigtig gerne møde nogle venner med lidt samme interesser, hvor vi kan tale sammen og samtidig have en aktivitet med hygge indlagt. Det kunne også være en rejsepartner, hvis kemien er der. En vandretur til Jylland/udlandet. Jeg er også frisk på at arbejde på hinandens hjemmeprojekter - det kunne være oprydning på et loft, hækkeklipning eller hjælpe hinanden med at få styr på nogle ting.

Jeg er arbejdsramt og glad for mit arbejde, så det vil være specielt weekender eller hverdagsaftener, hvor vi kan være sammen.

Hyggelige middage sammen er heller ikke nogen dårlig ide.

Jeg er 61 år og søger i Nordsjælland fx (Kokkedal, Hørsholm, Humlebæk, Fredensborg). Jeg håber, at møde nogle her, som har lidt samme interesser for hyggelige samtaler og med aktiviteter ind over.

Tilmeld dig og skriv til Janne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.437 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her