Boblberg logo
Veninde/ gå tur med hunde ven Julie

Veninde/ gå tur med hunde ven

Hej.

Mit navn er Julie og jeg er 31 år. Jeg er pt sygemeldt men elles er jeg uddannet pædagogisk assistent og har arbejdet i både det almene og speciale område. Jeg har ikke de helt store planer eller går til noget i hverdagen og derfor leder jeg efter en der måske er i sammen bås. Jeg er bosat med min kæreste og vores lille hund.

Har du lyst til, at mødes til en kop te - what ever, man lige drikker, gå en tur med vores hunde, så er jeg frisk. ☺️

Vi kan også være flere der mødes eller går sammen. Det er helt op til hvad man lige har lyst til. ☺️. Jeg er også glad for, at se film og shoppe. Det kan være hvad som helst, som vi kan finde på.

Det er vigtig for mig:

At du er til, at stole på og kan være ærlig over for mig. Du kan være loyal og du kan have tillid overfor mig men også give det tilbage igen.

Jeg er selv som person:

Meget stille og genert i starten overfor nye mennesker men så snart, at jeg føler mig tryg, så er jeg åbnet og snakkesalig. Jeg er meget rummelig og tålmodig med mange ting, men kan ikke klare, hvis folk ikke er ærlig og lyver om f.eks hvordan de har det. Med ærlighed kommer man længst med. Jeg er en som man kan støtte sig til og vil rigtig gerne være der i både gode og dårlige tider. Jeg er en smule skør (siger min familie og de veninder jeg har. Men kun på den gode måde og derfor må man også godt have nogle skøre sidder i sig. ☺️.

Glæder mig til, at høre fra dig.

Tilmeld dig og skriv til Julie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.650 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her