Boblberg logo
FINDES DUJeanett

FINDES DU

Hejsa alle jer derude 😊😊 veninde søges

MON DU FINDES , altså hende der skal være min bedste veninde☺️☺️ hende der får mig op af sofaen, og ud i det blå, hende der elsker at være kreativ, og lave små hobby projekter så også jeg kommer i gang. Jeg er en ærlig person og kan ikke fordrage pigefnider og bagtalelse. Jeg siger min ærlige mening hvis folk spørg om at få den, ikke noget med at krybe udenom.

Jeg søger en rigtig kaffesøster altså en rigtig rigtig god veninde, til at være sammen med og dele både det trælse, og selvfølgelig også det gode med,

Du må meget meget gerne have nogle fælles interesser med mig,

Du skal være en ærlig person, en som har lidt tid tilovers i hverdagen, til evt. at gå på café, snuse rundt i div. Genbrugsbutikker, en shoppetur, ikke nødvendigvis for at købe noget. Jeg elsker at gå rundt i naturen og nyde stilheden.

Interesser/hobbyer

# Gå ture i det fri både ved havet, i skoven og i det fri # shoppeture # bankospil # musik arrangementer # en dag/tur til stranden for at få lidt farve eller samle sten ( jeg har noget med sten )🤣🤣🤣 male på sten # så kan jeg lide at spille mere eller mindre alt slags spil (terninger, kort og brætspil )# alle former for markeder # jeg synes også det er hyggeligt med en svømmetur incl sauna gus. # jeg elsker at lave soduko og kryds og tvers, jeg laver lidt slægtsforskning, hvilket jeg synes er vildt spændende.

# ang. Ferie ja så elsker jeg camping.( i campingvogn eller hytte, dog helst ikke telt) Men en charterrejse er nu også med i top 10 😅😅

Du behøver selvfølgelig ikke være single, og skulle der følge en partner med sådan hen af vejen ja så er der også plads til ham.

Som par hygge synes jeg/vi at en hyggeaften med god mad og drikke, spille spil ( terninger, kort og brætspil)sammen, tage til Musik arrangementer, biografture med eller uden mad. Oplevelses ture med eller uden overnatning.

Jeg bor i Varde, jeg er lige blevet 53 og min mand 57

Vi har 3 voksne børn og 3 børnebørn og en langhåret dværg gravhund.

Min mand har fuldtids job og jeg arbejder med fysisk handicappede, men kun 3 gange om ugen, da jeg har flexjob

SÅ HVIS DU FINDES, så kom til tasterne og skriv til mig 😊😊så står jeg til rådighed 😊med mit venskab

Tilmeld dig og skriv til Jeanett

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.089 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her