Boblberg logo
Kvindefællesskab - stort som småt🌞Maria

Kvindefællesskab - stort som småt🌞

Jeg er næsten lige flyttet til 4750 Lundby og kunne godt tænke mig at stable et, eller flere, kvindefællesskab(er) på benene. 😊 Selv er jeg 39, nysgerrig og har brug for både ro og aktivitet for at være glad. Jeg er igang med at uddanne mig til pædagog og bor i en lille studiebolig med mit hundebarn 🐕 jeg har dejlige venner og familie, men jeg har også brug for nogle sjove og berigende fællesskaber tæt på hvor jeg bor. Jeg har to specifikke ideer, som er noget jeg har været en del af en tidligere gang i livet, og der var vi på skift hos hinanden, alt efter hvad der fungerer. Et sted mellem 4 til 6 kvinder fungerer bedst. Og alle aldre er velkomne, da et mix også fungerer godt.

🧩♟️Een ting jeg gerne vil stable på benene er spilaftener - det kan være alt fra Settlers til Matador til Myretue til noget helt fjerde og femte.

🗣️👂En anden ting er "debataftner", hvor der gives ligelig taletid til alle om emner som vi vælger når vi mødes. Det kan f.eks. være noget der er i mediebilledet i øjeblikket til egne og andres syn på begreber eller dilemmaer (a la Mads og Monopolet), der behøver ikke være egne dilemmaer.

Glæder mig til at høre om du er frisk 😊 hvis det er en success kan vi arrangere at mødes igen. Morskab og gode samtaler i tryghed er nøgleordene. Jeg forestiller mig at man kan komme fra Lundby, Præstø, Vordingborg og nærmeste omegn.

Maria

Tilmeld dig og skriv til Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her