Boblberg logo
Brætspil og venskabNautilus

Brætspil og venskab

Brætspil er fedt og det samme er det at skabe nye venskaber. Det kunne være mega hyggeligt at finde en gruppe eller en at spille spil med fx en gang om måneden - om det bliver mere eller mindre finder vi ud af. Jeg kender jer jo ikke endnu, så jeg glæder mig til at høre fra dig :)

Det kan være alt fra Settlers til Splendour og spil midt imellem eller udenom. Måske har du et spil du gerne vil spille?

Tanken er at vi måske bliver venner. Det kunne i hvert fald være fedt! Alle er velkomne til at være med i denne venskabsbrætspilsklub. Jeg håber at kunne samle mere end to (inkl mig selv), da det giver nogle federe muligheder for at spille. Og måske bliver vi to som lærer hinanden kende med brætspil, middage eller hvad vi har lyst til. Jeg er ikke fastlåst i hvad jeg søger, jeg synes bare det kunne være fedt at udvide min vennekreds med en eller flere som også kan lide brætspil.

Om mig selv, så er jeg 34 år, uhøjtidelig, humoristisk og så elsker jeg at læse bøger. Især historiske romaner, fornylig har jeg kastet mig over fantasy serien Poppy Wars. Indtil videre er den rigtig fed! Hvis du har lyst til møde nye mennesker gennem brætspil, så skriv, så samler jeg os.

Du må også gerne skrive for blive lidt klogere på hvem jeg er.

Min tanke er vi mødes første gang på brætspilscafeen Bastard i kbh eller hjemme hos mig i Brønshøj.

Glæder mig til at gøre fra dig :)

Tilmeld dig og skriv til Nautilus

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.633 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her