Velkommen til SnakSammen

Danmark er meget anderledes i disse dage, og vi kan ikke besøge hinanden, som vi plejer. Derfor tilbyder Røde Kors og Boblberg alle i Danmark et digitalt "besøg".

Hvad snakker man om?

SnakSammen er en snak mellem to mennesker. En frivillig samtaleven fra Røde Kors og dig. I kan snakke om alt: om fælles interesser, om dagens begivenheder og dagens nyheder. Eller lidt om familie, hverdagen eller oplevelser. De frivillige samtalevenner er bare helt almindelige mennesker, og hverken rådgivere eller eksperter.

I kan se hinanden mens I snakker

I sidder hver især hjemme hos jer selv, men I kan se hinanden på video, mens I snakker sammen. Helt uden at du skal installere besværlige programmer. Du skal dog have en nyere mobiltelefon, tablet eller computer med kamera for at bruge SnakSammen.

Kom i gang her

Kom i gang med det samme

Sådan booker du en tid med en frivillig:
1. Log ind eller opret dig
2. Indtast dit tlf. nr. i feltet øverst på siden
3. Tryk på ”book tid” fra listen
Se dine bookede tider:
1. Dine bookede tider står allerøverst
2. Tjek at dit tlf.nr. er korrekt
Snak sammen:
1. Du får en sms 5 min før din snak
2. Tryk på ”link” i sms eller i E-mail
3. ”Klik for at snakke”

Samtalerne varer 15-60 minutter og det er helt gratis. De frivillige samtalevenner er bare helt almindelige mennesker, og hverken rådgivere eller eksperter.

Har du spørgsmål eller bekymringer i forbindelse med coronavirus, så besøg: www.coronasmitte.dk

Har du brug for praktisk hjælp i forbindelse med coronavirus, så ring til Røde Kors Corona Hjælpenetværket på tlf. 3529 9660

Har du brug for rådgivning, så besøg: www.raadgivningsdanmark.dk/find-raadgivning

SnakSammen er udviklet af Boblberg og Røde Kors i samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune. På grund af den nuværende Corona-situation har vi i samarbejde med Nordea-fonden og TDC NET gjort SnakSammen midlertidigt tilgængeligt i hele Danmark.