Boblberg logo
Boblberg

Find nye fællesskaber, venskaber og interesser sammen med 611.627 andre

Opret dig gratis her

611.627brugere i Danmark

Fællesskaber for alle

På Boblberg kan du og andre brugere skabe nye sociale relationer og fællesskaber baseret på jeres fælles interesser. Det er et uformelt forum, hvor det ikke handler om at opstille et perfekt billede, men hvor du i stedet for har en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig og leder efter det samme.

Opret en bobl med netop det, du brænder for, og tag del i fællesskabet – uforpligtende og helt gratis.

Bliv inspireret af andre brugere

På Boblberg skabes der nye fællesskaber hver dag. Tusindevis af brugere er blevet en del af et nyt fællesskab gennem Boblberg, og det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber. Det kan være alt fra nye venskaber, en trænings- eller gåmakker, læse-, mad- eller strikkeklub, et sted at være frivillig eller noget helt andet. Her kan du læse, hvad brugerne bl.a. har fundet af nye fællesskaber og lade dig inspirere.

Bruger hos Boblberg AnitaAnita

Anita ville gerne starte en nørkleklub op, som kunne mødes til diverse håndarbejder hver torsdag i det lokale klublokale. Gennem Boblberg søgte hun nogle, som havde lyst til at dele interessen med hende, og hun har i dag fundet fem søde kvinder, der er kommet med i nørkleklubben.

Bruger hos Boblberg ClausClaus

Claus lever til dagligt i en hverdag som hjertepatient og ville gerne finde nogle at dele forskellige oplevelser med. I søgen efter dette var Claus deltager på et seminar, hvor han for første gang blev introduceret til Boblberg. Dette blev springbrættet ind i en kulturgruppe på 12 mennesker.

Find nogen at dele dine interesser med

Bobler med fællesskaber, interesser og aktiviteter
Boblbergs app

Hent vores app

Med Boblbergs app er mulighederne endnu større for at finde lige netop dét fællesskab, som du søger. Her kan du nemlig hurtigt og nemt komme ind og se alle nye bobler, og du modtager også direkte notifikationer, hvis du får en ny besked. Måske ved du endnu ikke, hvad du er på udkig efter af nye fællesskaber, men i app’en vil du hurtigt blive inspireret.

App Store download badgeGoogle Play download badge

Boblberg i pressen