Boblberg logo
Julia – Skabte en koncertgruppe efter manglende netværk som ensom tilflytter til Danmark

Julia – Skabte en koncertgruppe efter manglende netværk som ensom tilflytter til Danmark

52-årige Julia kommer oprindeligt fra Tyskland og har derfor manglet et netværk, lige siden hun flyttede til Danmark. På Boblberg ville hun derfor gøre et forsøg på et udvide hendes netværk og oprettede derfor en bobl, hvor hun skrev, at hun søgte veninder til koncertoplevelser.

Julia blev helt overvældet, da det strømmede ind med henvendelser fra kvinder, der søgte præcis det samme som hende.

”Jeg troede ikke, jeg ville få nogen henvendelser, så jeg blev positivt overrasket.”

- Julia

Julia valgte at oprette en gruppe, hvor de var fem kvinder i alderen fra 40-50 år. De aftalte at mødes til en jazz-festival, og det viste sig bare at blive en rigtig hyggelig dag. Alle kvinderne kom godt ud af det med hinanden, og Julia syntes, det var helt perfekt.

Efterfølgende har Julia oprettet en gruppe med hendes koncertveninder, hvor man kan byde ind, hvis man har lyst til at deltage i den næste koncert.

Til dagligt arbejder Julia som psykolog, og på baggrund af hendes succes med Boblberg har hun anbefalet mange af sine ensomme klinter at finde ligesindede på platformen. Hun synes selv, at det giver mening af anbefale Boblberg, fordi hun selv har prøvet at bruge den, og derfor ved, hvad platformen kan give andre mennesker.

Julia er en livsglad kvinde, der, udover at gå til koncerter, også holder meget af at danse, svømme og rejse. Næste gang Julia opretter en bobl på Boblberg, vil hun derfor finde en, hun kan dele sin næste rejse sammen med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her