Boblberg logo
Sepideh - Fra ny i Danmark og uden netværk til nye venner og fast juletradition

Sepideh - Fra ny i Danmark og uden netværk til nye venner og fast juletradition

For to år siden blev Sepideh på 32 år gjort opmærksom på Julevenner, da hun så et opslag på sociale medier. På det tidspunkt var Sepideh og hendes mand nye i Danmark efter at være kommet til fra Iran og havde ikke ret mange bekendtskaber. Derfor var det en oplagt og meget interessant mulighed at kigge nærmere på Julevenner.

Sepideh oprettede et opslag som julegæst på vegne af hende selv og hendes mand, og håbede på, at nogle juleværter havde lyst til at invitere dem til juleaften. Der gik ikke lang tid før Sepideh modtog en besked fra Ida, som skrev en venlig og hjertevarm besked til dem. Ida og Spideh begyndte at skrive sammen og fandt hurtigt ud af, at der var rigtig god kemi. Sepideh og hendes mand blev inviteret til juleaften hos Ida og hele hendes familie bestående af hendes mand, søstre, svoger, niece og nevø. De havde en fantastisk og uforglemmelig juleaften med grin og gode samtaler, dejlig julemiddag, som Ida havde stået for, og pakkeleg.

”Det var pragtfuldt! Det var uforglemmeligt med hjertevarme samtaler, dejlige gaver, spændende at prøve pakkeleg og en lækker middag tilberedt af Ida.”

- Sepideh

De havde alle sammen meget tilfælles, og det viste det sig, at Idas mand også kommer fra Iran, hvilket kun medvirkede til at de havde endnu mere tilfælles.

I dag, to år efter deres hyggelige første møde, har Sepideh og hendes mand stadig kontakt til Ida og familien, som er blevet en del af hinandens højtider, og har desuden holdt jul sammen igen året efter.

Sepideh er ikke i tvivl om, at hun vil anbefale Julevenner til alle andre.

”Jeg synes, at Julevenner er en smuk og oplagt måde til at sprede glæde og netværk, og særligt i en tid som julen, hvor det handler om at åbne op for andre.”

- Sepideh

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.968 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her