Boblberg logo
Ildsjælene

Ildsjælene

Efter flere års samarbejde med arrangementer i frivilligt og velgørende regi, valgte flere af medlemmerne at stifte Ildsjælene tilbage i 2017, for at skabe endnu flere muligheder og rammer for den fælles interesse om at gøre en forskel i lokalområdet.

Ildsjælene er en frivillig forening, der er stiftet grundet interessen for at udvikle, afvikle og deltage i arrangementer der primært har til formål at støtte velgørende og frivillige formål, primært på Amager. Vi støtter ikke projekter som en fond ville gøre, men istedet stabler vi arrangementer på benene som er til fordel for udsatte mennesker eller til gavn for lokalsamfundet.

Foreningen er opbygget demokratisk, og er afhængig af støtte fra fonde, legater, sponsorer, virksomheder og private for at kunne afholde arrangementer og udvikle projekter.

I dagligdagen er foreningen drevet af den frivillige bestyrelse som er valgt af generalforsamlingen, derudover sidder flere af medlemmerne med ansvarsposter eller i projektudvalg. Sammen får vi hjulene til at dreje rundt.

Foreningen er hjemmehørende i Tårnby kommune, og har adresse på Plyssen. Alle medlemmer af Ildsjælene har selvfølgeligt afleveret en godkendt børneattest.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.484 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her