Boblberg logo
Veninder søges (bor på Østfyn)Søger

Veninder søges (bor på Østfyn)

Søger veninder

Jeg er en gift kvinde på 51 år har ingen børn. Bosat på en dejlig gammel gård med min mand, i de smukkeste omgivelser. Men at bo ude på landet kan godt blive lidt ensomt indimellem. Jeg har mange spændende interesser alt lige fra strikke, sy,

vintage/retro, dyr, historie,loppefund, sætte møbler i stand, min have, naturen, film, lydbøger, cafebesøg, god mad, hyggelig middag herhjemme eller ud at spise.. Jeg har noget "bagage" fra min fortid hvilket har gjort at jeg i dag er førtidspensionist. Jeg er måske mere

udfordret/sårbar end andre i visse situationer, men jeg tør tilgengæld tale åbent om mine sårbarheder og den livserfaring det givet mig og samtidig er jeg også en god lytter. Alder er sådan set underordnet da jeg tror mere på kemi imellem mennesker end aldersgrænser. Jeg er ikkeryger og bryder mig ikke om røg indenfor.

Du behøver ikke dele alle mine interesser men jeg ønsker mig en veninde der minimum godt kunne se sig selv strikke/ hækle eller vil lave noget kreativt sammen. Måske over en kop kaffe/the/vin og få den gode snak. Evt også tage i biografen eller på cafe sammen. Kreamesse eller vi kunne gå en tur, lave bål i vores dejlige have eller hvad vi nu finder på.

Da det føles en smule grænseoverskridende for mig at dele at man er ensom har jeg ikke profilfoto på endnu, men kan selvfølgelig fremsende et hvis man ønsker det.

Det kunne jo være rart at finde nogle veninder i lokalområdet, men eller er jeg da også mobil.

Håber vi skrives ved 😊

Tilmeld dig og skriv til Søger

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 625.135 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her