Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger Boblberg.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af platformen. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Dataansvarlig

Boblberg v/ Shark Inc. ApS
Avedøreholmen 96 C
2650 Hvidovre
Kontakt e-mail: support@boblberg.dk
CVR-nr. 33591497

Cookies

Boblberg.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den så du kun skal logge på en gang, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette evt. annoncer. Cookies kan IKKE indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Platformen indeholder også cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

SiteImprove

  • SiteImprove er vores analytiske service som vi bruger til at indsamle anonyme data omkring adfærd og indhold på vores platform. Dette gør vi for at kunne forbedre platformen og gøre oplevelsen endnu bedre for vores brugere. SiteImprove modtager ingen personhenførbare data fra vores besøgende.

Google

  • o Hvis du er henvist til siden igennem en af vores kampagner på søgemanskinen Google, kan du også have cookies derfra. Disse cookies hjælper os med marketing af vores platform.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. (se vejledning)

• Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at platformen ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores platform indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services via platformen.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller redigering af eksisterende brugere.

Derudover behandler vi også oplysninger i form af samtaler, kommentarer og beskeder som sendes igennem platformen mellem medlemmerne. Når vi siger behandler i forhold til disse mener vi opbevaring af disse på sikker vis så kun afsender og modtager kan tilgå disse. Vi anvender selvfølgelig ikke disse til andet formål end at du og andre medlemmer skal kunne kommunikere på platformen.

For besøgende som ikke er medlemmer indsamler vi ikke personoplysninger, dog stadig informationer om adfærd og brug af hjemmesiden for at kunne optimere indhold og visningen af dette i forhold til den besøgende.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Alle ikke-anonymiserede oplysninger vil blive slettet ved ophør af medlemskab senest 30 dage efter at dette er meldt ud til Boblberg. Som udgangspunkt forsøger Boblberg at efterkommer jeres ønsker om sletning hurtigst muligt.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af platformen videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til optimering af systemet og evt. målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@boblberg.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dataportabilitet

Du kan få udleveret data og information som er indtastet igennem platformen Boblberg.dk ved at kontakte support@boblberg.dk. Adgangen til disse informationer er reguleret af betingelserne.

Sletning

Du kan til enhver tid få slettet informationer, enten igennem platformen selv eller ved at skrive til support@boblberg.dk. Rettelser af ukorrekte informationer kan ligeledes ske på samme måde som sletning.

Udgiver

Platform ejes og publiceres af:

Find flere kontaktoplysninger her...