Tilbage til boblerne

Søger veninder/venner

Jeg er en pige på 28, der ønsker at udvide min omgangskreds. Jeg bor i Aalborg vestby med min kæreste og hund Bear, 2 årig schæferblandning.
Jeg har studeret på universitetet og arbejder nu freelance hjemmefra med diverse designprojekter. Det gør, at det er meget begrænset, hvad jeg ser af mennesker, da min kæreste også er soldat og derfor væk i længere perioder.
Jeg elsker at være aktiv og er frisk på det meste, træne, cafebesøg, lave mad sammen, gå ture, gå i byen, shoppe, lave diverse aktiviteter, være kreativ m.m. Skriv hvis jeg lyder som en potentiel ven.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.751 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

tilflytter søger nye veninder
tilflytter søger nye veninder
halløj derude 😊 jeg er en 30 årig kvinde som lige er flyttet til københavn fra odense, i marts så det er ret nyt. desværre følger veninderne jo ikke med herover, så søger derfor at udvide mit netvæk herovre 😊 jeg er bosiddende sammen med min kæreste, hund og kat 😊 til daglig er jeg pædagog i en vuggestue 😊 og hvem er jeg så? jo, jeg ELKER film og serier, cafe ture, shopping(især loppemarkeder og genbrug), biograf ture, tivoli og bakken, god mad og vin. kan godt lide at male, træne og generelt bare opleve nye ting 😊 jeg er en meget stor dyreven og elsker mit arbejde med børn😊 kan også godt lide at komme ud og svinge benene indimellem og få nogle gode drinks 😊 jeg søger nogle som har tid til nye veninder, især søger jeg nogle loyale og tætte veninder som man kan lave næsten alt sammen med 😊 jeg er meget åben, smilende og elsker at grine😊 er meget loyal, ærlig og snakkesalig. smid endelig en besked hvis du kunne tænke dig at lære mig bedre at kende 🤗
Se Bobl
Musik, mad, samvær, hygge, bar!
Musik, mad, samvær, hygge, bar!
HJÆLP SØGES! 😀 Hej! Den lille Forening folkecafeen, søger hjælp. Alderen har ingen betydning! Vi er en forening der eksisteret i over 25 år, vi afholder musik aften med spisning el. eftermiddags koncerter m. kaffe og kage. Musicals opsætninger, jazz Martini, 50´60 musik aftner. Vi Har lokale kunstnere, hyggelig teater oplevelser, hyggeligt samvær. Vi laver selv maden til aftenkoncerterne, og står for opsætning og afrydning. Vi har løbende arr. Hele året rundt. Vi gør det hele på frivillig basis. Vi har til huse i folkemusikhuset i Fensmark, lidt udenfor Næstved. Der er ikke nogen decideret arbejdsopgave, det kan være til opsætning af borde og stole, til at snitte salat. Til noget helt tredje! Men din hjælp er stadig uundværlig! 😊 Vi tilbyder: • Godt humør • En musikalsk oplevelse • Samvær med andre mennesker • Godt selskab Ved Interesse kontakt Næstformanden: Mads Jørgensen på: mcj2606@live.dk for yderlige oplysninger.
Se Bobl