Tilbage til boblerne

Søger ligesindede

Jeg er en ung pige som desværre lider af angst.
Det har en stor udfordring i min hverdag.
Jeg vil gerne finde andre som kan kende til det, så vi kan dele erfaringer og støtte hinanden


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

"Skrivekarl" søger ligesindede
Når jeg betegner mig selv som ”skrivekarl” hentyder jeg til min nuværende status som forfatterspire. Endnu er det meste havnet i ”skrivebordsskuf-fen” – billedligt talt – men dog bare gemt på et usb-stik. Om mig selv vil jeg påstå, at jeg en ret frisk og rørig mand med mange interesser og med stor trang til at skrive. Jeg vil gerne i kontakt med andre, der ejer samme passion. Gerne andre forfatterspirer. Desuden søger jeg en (eller nogle) at gå i teatret eller biografen med - eller til koncert for den sags skyld (helst klassisk musik). Hvis nogen er frisk til en samtale, small-talk eller god gammeldags sludder over en kop kaffe er jeg klar til det også. Sådan en snak kan sagtens finde sted under en gåtur i naturen, som der er meget af i umiddelbar nærhed af, hvor jeg bor. Undervejs finder vi måske ud af, at kemien mellem os er så god, at vi kan fortage rejser sammen. Ynder selv at tage på små ture i det nordtyske, hvor jeg har boet og arbejdet en del år; jeg foretrækker at rejse til vore nabolande - eller egne af Danmark, som jeg ikke kender (endnu) - og det bliver altid til lidt rejseskriveri og fotografering også. (ja, jeg er også hob-byfotograf). Hvornår det passer mig eller os er nok noget, vi finder ud af i fællesskab. Ærlighed varer længst. Efter en mere end ti-årig enetilværelse har jeg un-dertiden alligevel behov for "alenesomhed".
Se Bobl
Rebelsk outsider søger ligesindede!
Rebelsk outsider søger ligesindede!
Jeg er en meget rebelsk person, der adskiller mig fra mængden! Jeg holder meget af at lave kunst og spille guitar. Og jeg foretrækker at lytte til musik, fra 60'erne og 70'erne. Og i særdeleshed, er jeg meget inspireret af Jimi Hendrix. Tøjstilen og livssynet fra dengang, holder jeg også meget af. Og så elsker jeg desuden punk. Men det skal være ÆGTE og RÅ punk... Jeg er som sagt en meget rebelsk person, hvilket jeg har været siden jeg blev født. :-) Jeg søger veninder, der ligesom mig selv er rebelske modstandere og som elsker musik. Jeg søger veninder, der synes at det nutidige samfund er sygt og som holder af at sidde og drømme sig tilbage til de gode gamle dage, veninder man kan betro sig til, ha' det sjovt sammen med, gå til koncerter sammen med, eller en tur på cafe'. Med andre ord, søger jeg veninder der er rebelske af natur. Og som man samtidig kan lave alt muligt sammen med!
Se Bobl
Søger nye ligesindede relationer
Søger nye ligesindede relationer
Jeg søger nye ligesindede relationer. At dele nærvær, glæde og udvikling, vitalitet, omsorg, dybde, gennemsigtighed, leg, intimitet med ❤️ Lidt om mig.. - Rolig & reflekterende. Introvert og "alternativ" livssyn :) - Mediterer & er i en udviklingsgruppe - Enkel tilværelse, ren og økologisk kost, naturlige rytmer - Minimalistisk liv, få ting, hellere oplevelser og de små glæder. - Eventyrlysten, aktivt liv & (pilgrims)vandring i bjerge - Drømmer om hjem med kolonihave/sommerhus-energi :) - Ryger og drikker ikke - Ønsker ikke hunde og dyr. Gerne kat :) Jeg er 32 og ved at etablere mig som selvstændig, hvor jeg virkelig elsker naturen! Ønsker at lære en eller flere ligesindede i området, at kende som deler samme livssyn, værdier og interesser, og i en cirka alder af 22-35 år. Skriv gerne til mig i privat besked - glæder mig til at høre fra dig :) Kærlig hilsen Kristoffer
Se Bobl