Tilbage til boblerne

Frisk på fodbold?

Hejsa
Vi er en gruppe studerende i Aalborg som har startet vores egen fodboldklub. Vi vægter fællelskaber, sociale relationer og billigt kontigent højt. Vi spiller i serie 5 -oprykning fra serie 6. Vi har ligeledes tilmeldt to indendørs hold, så hvis man er frisk på indendørs så er dette også aktuelt.

Alle er velkommen til at komme og prøve træne med os - vi træner hver onsdag fra kl. 18 på Herningvej Skole:

Adresse: Herningvej 35, 9220 Aalborg Øst
Tlf: 31640406
Hjemmeside: http://aalborg1337.dk/

Bedste hilsner
Aalborg Fodbold Forening á 1337


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 157.768 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Afrika rejsemakker 13.08-01.09
Afrika rejsemakker 13.08-01.09
Jeg søger en rejsemakker til Malawi og Tanzania, da min rejsemakker lige er sprunget fra. Det eneste det kræver/koster er at vi får ændret navnet på flybilletten og at du er frisk på at få en på opleveren. Det eneste der er planlagt er at vi lander i Lilongwe (Malawi), flyver hjem fra Dar-es salam (Tanxania). Hvis du har lyst kan du tage med mig ud i en lille lokal landsby 1,5 time fra hvor vi lander og besøge dem jeg har boet hos mens jeg var frivillig i 2012. Lidt om mig: Jeg er 28, arbejder i byggebranchen, spiller fodbold og elsker at have mange jern i ilden. Kan godt lide god mad og elsker at lære folk at kende. Hvis eventyret lyder som noget for dig, tænker jeg vi mødes til en kop kaffe, ser om vi klinger og får ændret navnet på flybilletten. Jeg ser frem til at høre fra dig.
Se Bobl
Jeg søger venner/veninder
Jeg søger venner/veninder
Efter jeg er ved at være færdig med mit studie i Odense, som jeg har pendlet til de sidste seks år, kommer jeg til at miste en stor del af mit daglige netværk, som jeg ellers har haft der. Derfor leder jeg efter et nyt netværk nær Ringsted med nogen som også søger et forhåbentligt langvarigt og nært venskab, og som har lyst til at lave hvad vi nu finder på sammen. :) Jeg er et ret nørdet menneske og har en kandidat inden for humaniora. Jeg er meget reflekteret og kan godt lide at snakke om noget med noget dybe, og er generelt introvert af natur. Jeg har uden tvivl en gammel sjæl, og fungerer som regel bedst med nogen som er ældre end mig. Desuden har jeg en søn på 4 som jeg har fast hver anden uge. Jeg elsker generelt dyr - især hunde, historie - især 2. verdenskrig, boligindretning, stand-up, shopping, fodbold og musik. Og så elsker jeg kaffe og øl. :) Kom frisk. :)
Se Bobl