Tilbage til boblerne

Frisk på fodbold?

Hejsa
Vi er en gruppe studerende i Aalborg som har startet vores egen fodboldklub. Vi vægter fællelskaber, sociale relationer og billigt kontigent højt. Vi spiller i serie 5 -oprykning fra serie 6. Vi har ligeledes tilmeldt to indendørs hold, så hvis man er frisk på indendørs så er dette også aktuelt.

Alle er velkommen til at komme og prøve træne med os - vi træner hver onsdag fra kl. 18 på Herningvej Skole:

Adresse: Herningvej 35, 9220 Aalborg Øst
Tlf: 31640406
Hjemmeside: http://aalborg1337.dk/

Bedste hilsner
Aalborg Fodbold Forening á 1337


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Mangler venner og veninder
Mangler venner og veninder
Hej.. Jeg hedder Anne Marie og har boet i Aalborg halvandet års tid..! Tilflytter fra Kolding..! Min omgangskreds er begrænset og kunne rigtigt godt tænke mig få nogen nye venner og veninder..! Jeg er uddannet pædagog og arbejder til dagligt pt. med sen hjerneskadet. Ellers er jeg en fodboldtøs som tidligere har været fodboldtræner men har også selv spillet..! Jeg er ikke til de vilde byture men foretrækker hygge i rolige omgivelser.. Jeg er frisk på lidt af hvert; oplevelser, gåture, fodbold, film, hygge og snakke, cafe besøg, grill aftner mv... Kunne jeg være et emne for sig, så hold dig endelig ikke tilbage... Alder skrammer mig ikke, så meld dig endelig på banen, så jeg kan lære dig at kende..! Jeg glæder mig til at høre fra dig.. De bedste hilsner Anne Marie
Se Bobl
Afrika rejsemakker 13.08-01.09
Afrika rejsemakker 13.08-01.09
Jeg søger en rejsemakker til Malawi og Tanzania, da min rejsemakker lige er sprunget fra. Det eneste det kræver/koster er at vi får ændret navnet på flybilletten og at du er frisk på at få en på opleveren. Det eneste der er planlagt er at vi lander i Lilongwe (Malawi), flyver hjem fra Dar-es salam (Tanxania). Hvis du har lyst kan du tage med mig ud i en lille lokal landsby 1,5 time fra hvor vi lander og besøge dem jeg har boet hos mens jeg var frivillig i 2012. Lidt om mig: Jeg er 28, arbejder i byggebranchen, spiller fodbold og elsker at have mange jern i ilden. Kan godt lide god mad og elsker at lære folk at kende. Hvis eventyret lyder som noget for dig, tænker jeg vi mødes til en kop kaffe, ser om vi klinger og får ændret navnet på flybilletten. Jeg ser frem til at høre fra dig.
Se Bobl