Tilbage til boblerne

Syng og vær glad

Glæden ved at synge og spille sammen med andre giver humøret et spark. Nye relationer, positivt fællesskab, og muligheden for at kom væk fra hverdagens stress og jag.

Formålet er enkelt:
Skabe et rum, hvor vi kan dele vores glæde ved at synge og spille sammen.
Alle arrangementer er gratis. Alle deltager med det, de kan, for at skabe rammerne for fællesskab med sang og musik.

Har du en idé til et arrangement så kontakt os

SLIP DIN SANGGLÆDE LØS!


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Ryesgade Kvarteret 2100 - netværk
Ryesgade Kvarteret 2100 - netværk
Jeg er for tiden optaget af at intensivere det sociale netværk blandt indbyggerne i mit område. Hvis du bor i området eller i nærheden, er du velkommen til at søge ind i facebook gruppen: "Ryesgade Kvarteret 2100" https://www.facebook.com/groups/1566924173537081/?fref=ts Kvarteret dækker over Sortedam Dossering og Blegdamsvej på Østerbro og i gaderne imellem. (Det er det samme som sognegrænsen for Fredens og Nazerat kirker.) Og når du søger ind, kommer e robot og spørger hvor du bor, Skriv dit gadenavn og postnummer, også selvom du måske bor lidt udenfor, så vil du få anvist hvilke grupper du kan blive medlem af. Du er også velkommen til at spørge løs om netværket og fortælle om dine egne behov eller idéer. Fx til oprettelse af nye grupper.! :-)
Se Bobl
Veninder / Madklub singleforældre
Veninder / Madklub singleforældre
Hej. Jeg er 29 og bor på Frederiksberg med min datter på 4. Jeg har oplevet flere gode veninder flytte til andre dele af landet og studerer med mennesker der for det meste er en del yngre end mig og uden børn. Det kan være lidt svært at følge med på byture for at opretholde det sociale i den forbindelse. Jeg har pt. ingen kæreste og savner derfor lidt voksenkontakt både på legepladsen i weekenderne, til fællesspisning på hverdage - eller venner/ veninder til at lave kulturelle eller andre ting med, når jeg hveranden weekend er uden barn. Det kan også være du selv er singleforælder og har lyst til at tage fællesspisning eller playdates op, så både børn og voksne kan hygge sig sammen. Det er underordnet om du er kvinde eller mand. Hilsen Nanna
Se Bobl