Tilbage til boblerne

Senior dans

Har du lyst til seniordans? Vi er fra 60 til 85 år.
Der er mulighed på spillemandsmuseum i Rebild.
Leder er Lissy Vad
Vi danser drikker medbragt kaffe og synger 2-3 sange .
Yderlige oplysninger .K .Melgaard


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 172.685 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Bornholmer søger venner/veninder
Bornholmer søger venner/veninder
Hej med jer, jeg er 28 år og søger venner gerne fra hele landet, men helst på øen, da afstanden begrænser lidt, men da jeg elsker at tage over i ny og næ, så vil jeg ikke afvise venskaber overfra 😁 Jeg er lidt introvert, så kan være svær at komme ind på livet af, men når først man er kommet ind, finder man en pige der elsker at opleve ting, tage på café, restauranter, Bakken, biografen, Tivoli, Fields center, Fisketorvet, Zoo, Knuthenborg etc. Så er du selv mellem 25 og 35 år og mangler en at lave noget sammen med, så skriv endelig. Er klar på de fleste ting 🙈 Jeg elsker selv at bruge tiden på serier, min hund, musik, venner, Disney og gamle danske film samt dans. Kan også tage i byen, men primært for at hygge med dans og snak, ikke så meget druk.
Se Bobl
Fysioterapi & Træningsklinik
Fysioterapi & Træningsklinik
Vi tilbyder fysioterapi, Pilates, før- og efterfødselstræning, seniortræning, cirkeltræning, akupunktur, afspænding og massage. Vores behandlingsmetoder bygger på den seneste forskning inden for krop og bevægeapparatet. Vi videreuddanner os løbende, så du oplever høj faglighed, professionel undersøgelse, behandling og genoptræning. Vi har forskellige specialer, og derfor dækker vores genoptræning og behandlingstilbud bredt. Cirkeltræning med fysioterapeut, 25 minutter mandag 07.30 + 13.00 + 19.00, tirsdag kl.07.30, onsdag kl.17.00 + 19.00, torsdag: kl. 07.00 + 07.30 + 13.00 + 19.00, fredag: kl.13.00 Senior fitness med fysioterapeut, 55 minutter mandag kl. 14.00 og onsdag kl.11.00 FysioPilates begynder, øvede 1 og 2 Frederiksberg Hallerne, Jens Jessens vej 20 GLAiD-cirkeltræning med fysioterapeut, 55 minutter tirsdag kl.10.30 + 11.30, torsdag kl.11.00 Læs mere her: https://fysogtraen.dk/
Se Bobl
Kulturcafé - mød flygtninge
Kulturcafé - mød flygtninge
Kom og vær med som frivillig i KulturCafeen. Vi holder til på Assensskolen onsdage fra kl. 17.00 – 19.00 KulturCafeen var meget velbesøgt … i gennemsnit 15-20 kvinder og 25 børn Af aktiviteter kan nævnes: Musikalsk værksted over 16 uger (violinundervisning for børn i samarbejde med musikskolen), Linedans, besøg fra Assens gymnastikforening, leg med kastanier, besøg af Lara fra House of Beauty, besøg af fysioterapeut Dorthe Bruun, lavet juledekorationer og spist risengrød. I september var der sammen med LektieCafeen og Fam. Dansk en udflugt for flygtningefamilier til Egeskov slot og i november holdt vi aktivitetsdag på Assensskolen med hjælp fra Assens gymnastikforening og besøg af DEGAS fra Glamsbjerg med dans, musik og trommer. Begge arrangementer blev en succes med stor tilslutning.
Se Bobl