Tilbage til boblerne

3d kort

Min store interesse er at lave 3d kort. Skulle vi udveksle ideer og lave nogle kort sammen? Jeg har en Bigshot, så hvis du også har det, kunne vi også låne hinandens dies.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.751 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Gå/legemakker til hund søges
Gå/legemakker til hund søges
Hej allesammen! :) Jeg er en pige på 23 år, der hedder Natasha, som gerne vil socialisere min hund Loki mere, end hvad han bliver i forvejen. Jeg elsker at komme ud i naturen og gå lange ture, og nogle gange ville det være rart med en gåmakker til dette formål - og så kan hundene også få nye bekendtskaber :). Loki er en nysgerrig cocker spaniel, som elsker at lege og gå lange ture. Han er ikke så glad for små hunde, da han flere gange som hvalp er blevet overfaldet af små hunde, men jeg vil gerne prøve det af, hvis du/i er klar på det :). Da hunde er som os, er det ikke sikkert, at hverken vi eller vores hunde for den sags klikker sammen, så jeg tænker, at vi i første omgang mødes kort og ser tiden an, om vi på længere sigt kan få nogle gode stunder sammen både hunde og ejere. Jeg bor i Tilst og har desværre ikke bil, så jeg kan ikke selv komme alt for langt fra hvor jeg bor :) Hvis dette lyder som noget for dig og din hund, må i meget gerne kontakte mig! :)
Se Bobl
Sønderborg- venner m/k/par søges
Sønderborg- venner m/k/par søges
Hej. Jeg hedder Lars Bo og er 48 år. Jeg søger efter venner: mænd, kvinder eller par i området omkring Sønderborg. Efter skilsmisse og stop af projektansættelse, er venne- samt bekendtskabskredsen skrumpet rigtig meget 😳. Derfor vil jeg gerne udvide mit netværk lidt igen. Om vi skal gå ture, spille PS, Se film/serier, spille kort/brædtspil, træne i fitnesscenter, gå på cafe eller til koncerter, en enkelt bytur i ny og næ, bowling, have gode samtaler, lave madaftener eller noget helt tredie, finder vi nok ud af også🤗. Jeg er åben overfor mange ting (dog ikke folkedans, strikkeklub, osv. 😂) Jeg deltager ofte som frivillig, ved arrangementer, koncerter i lokalområdet, så jeg burer mig bestemt ikke inde. Men nu er det ikke hver dag, at der sker de store arrangementer, så derfor er der masser af huller i kalenderen 👍 Er ungdommelig af sind, minus vilde byture i nattelivet HVER weekend, så søger derfor mest efter personer, som er yngre eller maks på samme alder som jeg selv. 2 af mine børn er længe fløjet fra reden og den sidste på 15 bor, primært hos sin mor. Jeg har intet imod, hvis du/i har børn, bare det hele ikke skal dreje sig om dem🤗 Så lad os mødes, måske vi har noget tilfælles😊
Se Bobl