Tilbage til boblerne

Nakskov Skibsværft - arkiv

Nakskov lokalhistoriske Arkiv søger en frivillig medarbejder, der har lyst til at skanne negativer fra Nakskov Skibsværfts store fotoarkiv. Når billederne er skannet skal du registrere dem på computer, som de senere kan ses på www.arkiv.dk
Det vil være en fordel, hvis du kender til arbejdet på værftet, men vi kan også godt bruge dig, hvis du bare har lyst til at skanne billeder.
Vi forventer, at du bruger nogle timer om ugen på opgaven.

For mere information kontakt arkivleder Heidi Pfeffer på nakskovlokalarkiv@hotmail.com eller ring til arkivet på 54 95 15 45.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.099 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Spejdergruppe søger frivillige
Spejdergruppe søger frivillige
Er du over 16 år og kan du godt lide at formidle viden til børn og unge? KFUM Spejderne Langø søger unge, såvel som voksne, til at varetage de ugentlige møder såvel som at hjælpe ved arrangementer og aktiviteter. Du behøves ikke at have den store viden omkring botanik, rafter eller pædagogik. Hvis du til gengæld er klar på at lære noget nyt, både af børn og voksne, så er du den vi leder efter. Vi er aktive i lokalområdet, fx i samarbejde med kirke og bylaug. Vi deltager i Nakskov Fjorddage, Sogneindsamling, Affaldsindsamling og andre arrangementer hvor vi kan se det fornuftigt at være med. Se mere på vores FB side "Langø Spejderne". Ved spørgsmål kontakt da gruppeleder, Pernille Kruse Pedersen, på langokfum@gmail.com eller 60221557.
Se Bobl
Familienetværk
Familienetværk
Kunne du tænke dig at indgå i et fællesskab med andre børnefamilier? Har du brug for et pusterum i hverdagen? Trænger du til at få nogle gode, sjove og lærerige oplevelser sammen med familien? Nu har du mulighed for at være med i familienetværket. her kan du møde andre forældre, og dine børn kan få nye venner. Vi tager for eksempel på udflugter eller mødes til fællesspisning med leg, spil, hyggesnak, foredrag og andre aktiviteter. Mulighederne er mange, og det er op til dig sammen med de frivillige og de andre familier at finde ud af, hvad i vil lave i familienetværket. Det er også dit netværk. Vi mødes torsdag i lige uger fra kl 16-20 i Nakskov Fællesværk som ligger Tilegade 41 - 4900 Nakskov. Hvis først du kan være der lidt senere end kl 16 er det også helt fint. Hvis i har spørgsmål kan i skrive her eller kontakte os på tlf. 23 92 65 45
Se Bobl