Tilbage til boblerne

Lokaler søger brugere!

De nye, rummelige kulturlokaler i Enghøjhuset er ledige og mangler brugere til forskellige former for aktiviteter.

Konferencerummet er indrettet som traditionelt mødelokale er indrettet traditionelt med langborde og stole.

Det kreative rum har 2 høje borde og skabe, og er perfekt til arbejde med kreative processer, workshops, møder o.l.

Det aktive rum er indrettet til motion og bevægelse med masser af arm- og benplads samt spejlvæg, lydanlæg, måtter og stepskamler.

Derudover er der foyer med køkkenbord, skabe, køleskab, bænk, høje borde og stole.

Alle ovenstående rum kan bookes enkeltvis eller samlet, og der er adgang til opbevaringsskabe. De 3 kulturlokaler har desuden alle active boards.

Kulturlokalerne bookes via Avedøre Bibliotek, email: avbib@hvidovre.dk eller på 3634 3600.
Der er adgang via trappe fra gården på Enghøjhuset, Bødkerporten 6A, 2650 Hvidovre.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Nye bekendtskaber 🙏🏻🙏🏻
Nye bekendtskaber 🙏🏻🙏🏻
Hejsa mit navn er Tobias, jeg er 19 og er pædagogisk assistentstuderende og kommer fra Bjerringbro. 😀 Jeg kunne egentligt godt tænke mig at lære nogle flere mennesker at kende, og snakke med i nærområdet, så man ikke føler sig helt alene her i byen. De fleste af dem jeg snakkede med i løbet af folkeskoleårene har forlængst fundet andre veje, uddannelser og eventuelt er flytter til andre byer, derfor kunne det være fedt at finde nogen, som er frisk på udeliv, lave spøjs og ballade og hvad folk nu har af interesser. Mine interresser er udeliv, generelt at komme ud for hjemmet er hvad jeg elsker samt at opleve ting er hvad jeg aldrig glemmer. Min hobby efter skole og praktik er at flyve i min flysimulator, jeg er en kæmpe flynørd og har også været inde som flymekaniker i København. Hvis du os søger en at snakke med, så bare skriv en besked, jeg bider ikke 🤗
Se Bobl
Bonus bedste(r) søges
Bonus bedste(r) søges
Hej forhåbentlig fremtidige bedste 😊 Vi er to piger på hhv 1,5 og 3 år der bor med vores mor på sydsjælland. Vi søger en ekstra bedste, der vil lege, hygge, bage, gå tur i regnen, finde regnorme og spise is i solen, hente os tidligt fra institution nogen gange og måske holde en fridag med os når vi trænger. Vores mor er alene med os, så det ville være en stor hjælp for hende hvis du/i kunne hjælpe til ved eventuelt sygdom. Vores mor er også en rigtig hyggefis og bruger gerne en masse timer på at hygge med os og vores bonus bedste(r). Vi har vores mormor og morfar tæt på, men vores farmor bor på Fyn, så vi ser hende desværre ikke så tit. Vi er to meget glade piger som elsker at være ude, vi hjælper gerne til med at plante en blomst i haven, eller lave dejen til pandekagerne. Vi er også glade for dyr, men har desværre ikke selv nogen, men det gør bestemt ingenting hvis du/i har 😊 Vi håber der er nogen der har lyst til at bruge noget tid med os og vores mor.. Mange håbefulde hilsner fra Coco og Lulu
Se Bobl
Ny i Næstved søger venner
Ny i Næstved søger venner
Hej Jeg er en familiefar på 38 år, der flyttede fra København til Næstved med min kone og to børn for et par år siden. Da mine venner bor i hovedstaden, kunne det være rart at lære andre at kende i Næstved, som er i samme situation og samme sted i livet som mig. Måske er du også tilflytter og kunne godt tænke dig en ven i nærområdet? Så er du velkommen til at skrive en privat besked til mig, hvor du fortæller om dig selv. ----- Om mig: 38 år - leder efter mandlige venner ml. 30-45 år Akademiker Meget interesseret i kultur og historie og har selv arbejdet med dette i mange år i kultur- og undervisningsbranchen. Stor interesse for musik. Har tidligere sunget i et band, pladesamler, elsker at gå til koncerter, plademesser, musikquiz osv. Glad for at rejse og få nye input. Det er også derfor, jeg laver dette opslag. Savner pulsen i København, men sætter til gengæld også stor pris på roen (og de billige huspriser!) i Næstved. Masser af humor og udsyn. ----- Sammenfald i interesser, alder, baggrund? Så håber jeg, du vil skrive en privat besked til mig..
Se Bobl