Tilbage til boblerne

Tøse fodbold og nye bekendtskaber

Hey piger.
Går du og tænker over at møde nye mennesker og spille foldbold som træning. Så kom med! Man behøver ikke være god, bare have lysten til at spille.
Jeg savner at spille fodbold. Bare spille fodbold for sjov, og uden det alt for seriøse, med kampe og en træner.
Jeg har forhørt mig rundt omkring i min omgangskreds her i København og vil også lige høre herinde om andre kunne være interesserede i at være med? Jeg tænker fx en onsdag eftermiddag/aften, hvor vi mødes i Fælledparken og har det sjovt med fodbold og evt. En øl eller andet bagefter! Også en god mulighed for at lære andre at kende.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Jævnaldrene venner/veninder søges
Jævnaldrene venner/veninder søges
Hej med jer! Jeg er en pige på 20 år som desværre grundet nogle års sygdom har haft svært ved at finde/fastholde diverse venskaber. Det har desværre resulteret i, at jeg til tider godt kan føle mig lidt ensom. Jeg er lidt genert, men når man lige får 'varmet mig op' er det ikke noget som lægges mærke til. I min fritid har jeg brugt mange timer på skole og arbejde, men eftersom at jeg nu her afslutter min studentereksamen får jeg pludseligt mere tid og overskud. Dog vil mit sabbatår foregår med opsparing til videre uddannelse :-) Jeg har derfor valgt, at det måske ville være på tide at udvide mit netværk! Jeg er en vældig frisk pige, som løber en del i min fritid, elsker lange gåture, hyggelige spilleaftener/filmaftener evt. i selskab med en lækker flaske vin - og her kan der sagtens være flere med, både jeres venner/veninder, kærester, eller en spilleaften for flere som blot søger nye bekendte. Jeg søger helt basalt blot nogle jævnaldrene venner/veninder at skrive med, eller som kan mødes hvis det er muligt, dog ikke et must!
Se Bobl