Tilbage til boblerne

Bliv spejderleder på Christianshavn

Som spejderleder hos Mikkel Vibe Gruppe får du mulighed for at udvikle og inspirere børn og unge gennem friluftsliv og fællesskab – og samtidig styrke dine lederegenskaber.
Vi holder til i skønne grønne omgivelser med udsigt til Christianshavns Vold.

Som spejderleder får du ikke kun et spændende, udfordrende og alsidigt frivilligt arbejde med spejderne, men bliver også en del af et stærkt fællesskab blandt spejderlederne.

Aktiviteter

Du har i høj grad medbestemmelse i forhold til hvad der skal laves til de ugentlige spejdermøder. Ud over de gængse spejderfærdigheder som knob, bygge og tænde bål, madlavning i det fri, orientering med kort og kompas, morsing, håndtering af kniv og andet værktøj - er der egentlig ikke grænser for, hvilke aktiviteter man kan lave til spejdermøderne.
Vi har haft forløb om alt fra teater og kommunikation til forløb om stjernebilleder og solsystemet. Vi har bygget sæbekassebiler, slangebøsser, huler og arrangeret orienteringsløb. Vi har også spejdermøder, hvor vi bare tænder bål, laver snobrød eller popcorn og hygger os.
Det handler i bund og grund om kammeratskab, samvær, friluftsliv, udvikling og samarbejde - og at have det sjovt!

Hvor meget forventer I, at jeg engagerer mig?

Der er i høj grad selvbestemmelse i forhold til, hvor meget tid man lægger i det frivillige arbejde.
Vi ønsker både folk, der blot vil være en hjælpende hånd til de ugentlige spejdermøder og folk der ønsker at tage del og ansvar i aktiviteter og planlægning.
Der er mulighed for at deltage i 2-4 weekendture om året med overnatning samt den legendariske sommerlejr, der strækker sig over en uge i løbet af skolernes sommerferie, hvor flere tusind danske og udenlandske spejdere samles.
Desuden er der mulighed for at tage med på lederture, hvor vi planlægger aktiviteter for spejderne og hygger os med øl, brændeovn, musik, god mad (og nogle gange fest til langt ud på natten).

Mikkel Vibe Gruppe

Vi er en spejdergruppe med cirka 60 børn og 10 voksne, der hver onsdag i tidsrummet 18-21 huserer ved Syddyssen med udsigt til Christianshavns Vold. Spejderhytten er en gammel forsvarsbygning med bl.a. et stort værksted, et loftsrum, to lokaler til indendørs aktiviteter, hems og køkken. Vi råder desuden over en båd, der ligger ved Lynetten Havn på Refshaleøen.
Spejderne er delt op i mikro- (0.-1. Klasse), mini- (2.-3. Klasse), junior- (4.-5. Klasse) og tropspejdere (fra 6. Klasse) med cirka 10-15 spejdere i hver ”gren”.

Skal jeg være spejder for at være med?

Nej. Du behøver hverken at kunne binde pælestik eller være Trangia-ekspert. Men du skal have mod på at bruge og udvikle flere sider af dig selv. Du lærer at trøste, grine, inspirere og være et forbillede for spejderne. Og ikke mindst lærer du at lade spejderne gøre deres egne erfaringer – det er faktisk det, spejder handler om. Man er aldrig færdig med at udvikle sig som spejderleder, men det er sjovt fra første dag.

Hvordan bliver jeg frivillig hos Mikkel Vibe Gruppe?

Ring eller skriv til Julie (spejdernavn: Freja) på tlf. 3165 8184 eller freja@mikkelvibe.dk og hør nærmere.
Man er også velkommen til at komme en onsdag og se hvordan møderne foregår. Adressen er Syddyssen 5, 1441 København K.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.221 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frivillig i Rebild Turistforening
Frivillig i Rebild Turistforening
Rebild Turistforening søger frivillige, der har lyst til at indgå i en af følgende grupper: a) Sæsonens travetur b) Aktivitetsudvalget Ad a: Sæsonens travetur Idéen i sæsonens travetur er, at vi udarbejder en opskrift på en spændende travetur, som vi så lægger ud på vores hjemmeside, se www.rebildturist.dk/Saesonens-Travetur. Publikum, der har lyst til at komme lidt rundt i vores kommune kan få nogle vel afprøvede forslag. Ad b: Aktivitetsudvalget Aktivitetsudvalget tilrettelægger Turistforeningens halvårsprogram. Det er også medlemmer af aktivitetsudvalget, der hjælper til ved gennemførelsen af arrangementerne, hvad enten der er tale om at være bagstopper, der sikrer at alle er med på en travetur. Aktivitetsudvalgets medlemmer kan også guiden, der formidler den viden, der styrker deltagernes kompetence som værter for deres gæster. Nærmere oplysninger fås hos Jens-Peder Vium på 4088 6833 eller info@rebildturist.dk.
Se Bobl
Gamer tøs med kreativ hobby
Gamer tøs med kreativ hobby
Jeg er en ung pige på 35 år der gamer en del rpg(solo grind), som også holder af at lave noget kreativ hobby, læse bøger, fiske i søer, gåture og nyde naturen ud over mit arbejde som IT-supporter. Jeg søger kun en ven/veninde(da jeg har kæreste) at dele en eller flere af disse interesser som ikke bor alt for langt væk fra Viborg. Det er mig lige meget om det foregår hos mig eller dig eller et sted der understøtter interessen bare det ikke er for langt væk da jeg også er så uheldig at have en angstlidelse, som dog er i den milde ende, men piller lidt ved mit overblik og overskud nogle dage. Jeg er åben for hygge efter arbejde og i weekender. Da Viborg kommune ikke er en del af det her fællesskab endnu, vil jeg ikke have noget imod at blive kontaktet på Messenger hvis du har lyst til at lære mig bedre at kende.
Se Bobl