Tilbage til boblerne

Dansk familie søges

Hej jeg hedder Tareef, jeg søger en dansk familie jeg kan besøge hvor jeg kan hjælpe til med noget i huset. Også kan i måske hjælpe mig med at lære dansk kultur og at læse og skrive dansk. Jeg bor i Faxe Ladeplads med min familie.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.099 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Kvindelig skattejæger søges
Kvindelig skattejæger søges
Hejsa ☺️ Følger du ofte med i Skattejægerne i tv, og andre antik programmer? Holder du selv af at komme på loppemarkeder og i Genbrugsbutikker? Er boligindretning også dig? Jeg mangler en kvindelig partner til at tage med rundt primært i weekenderne og finde "guld" Ser også mulighed for at vi selv kan have egen stand. På langt sigt.. hvis partnerskabet udvikler sig.. måske endda åbne egen butik. Mit niveau: Er langt fra ekspert i noget, med har dog indblik i forskellige ting. Er naturligvis bekendt med alle Genbrugsbutikker i Aalborg og omegn. Idag sælger jeg primært via nettet. Type: Ses oftest i stramme jeans, og kigger mig lige spejlet inden jeg går ud. Bruger meget genbrugs tøj. Du: Krav: Ikke ryger, frisk. smart. Forstiller mig, at du er 40-60 år. Har egen bil og de fleste weekender fri. Bor i Aalborg eller nærmeste omegn. Interessen er naturligvis det vigtigste, men har du viden indenfor et specifikt område, er det naturligvis et plus. Type: Alm. feminin klædt, og du går også gerne i genbrugs tøj.
Se Bobl
Familie med Rudolf Steiner-værdier
Familie med Rudolf Steiner-værdier
Vi søger Rudolf Steiner-legekammerater til vores datter Sophia på snart 3 år og os selv :) Er I en familie der er optaget af biodynamisk jordbrug, Steiner-pædagogikken eller Østens visdomstraditioner og bor I relativt tæt på Hvidovre og har børn som vil lege? - Vi søger familier med et Rudolf Steiner værdifællesskab Vi er optaget af antroposofien og lever livet efter at nære vores sjæl og øge vores bevidsthed. Vi læser bøger, tegner, bygger (drivhus, kaningård, hønsegård) og elsker at lave mad fra haven. Vi prioriterer en glædesfuld hverdag med kærligt nærvær, nysgerrighed, kultur, fordybelse, kreativitet og tid i naturen. Sophia er vokset op uden brug af skærme, tv/netflix, slik og andet moderne hurlumhej. Sophia nyder livet omkring vores lille biodynamiske grøntsagsmark og økologiske køkkenhave, hun fanger frøer i den lille sø i baghaven, laver ”mad” i sit ude-køkken, gynger, kører på sin trehjulede cykel, nusser kaniner.. Indenfor er Sophia mest optaget af at lege med dukker, danse og hoppe til musik, være med til det huslige, få læst historier og lave puslespil.. Vil I lege, så skriv :-) Vi er selvstændige, og fleksible mht. lege-tidspunkter. Kærlig hilsen Morten og Lene
Se Bobl