Tilbage til boblerne

nærvær-samvær måske kreativ

Bamser uden grænser mødes hver mandag fra kl. 10. i Center Salling i Durup. Her mødes vi først ved kaffe siden med vores kreativiteter det er kun fantasien der sætter grænsen. Med det vi gør støtter vi herhjemme. Vi har i 2017 bragt tæpper og 80 huer til herberg-nødherberg. ca 1200 bamser årligt til bla. www bamshospitalet flygtningecentre og www. afsavn til børn der besøger deres far eller mor i fængsel.
Arbejdet foregår også ud fra Blå Viol Nørre Alle 2 i Skive. Herudfra vælger vi om vi blot hygger os eller også er kreative. Barnets Blå Huse behøver så meget det vi gør. Her rettes der især ønsker om barnevognstæpper-sokker og bluser, For tiden arbejder vi med påskepynt i karton. Kom og vær med alle er velkommen


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.221 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frivillig til naturhold for mænd
Frivillig til naturhold for mænd
Er du mand med interesse for naturen og har du lyst til at være frivillig – så er det måske dig vi mangler! Rebild Kommune har startet et nyt naturtræningshold for mænd med kræft. Tilbuddet omhandler bl.a. socialt samvær og fysisk aktivitet for mænd der har eller har haft kræft. Det hele finder sted i naturen, hvor vi altid starter med en snak og en kop kaffe omkring bålet. Efterfølgende er vi fysisk aktive bl.a. i form af cirkel træning og forskellige typer skovarbejde – dette i samarbejde med Naturstyrelsen. Vi er i naturen hver torsdag eftermiddag og vi bestræber os på at være ude året rundt – men har lokale til rådighed hvis vejret bliver slemt  Den frivillige del vil bestå i at hjælpe med de praktiske opgaver omkring klargøring og afslutning af hold, fx lave kaffe, starte/slukke bål, hjælpe med redskaber og udstyr o.l. Derudover vil den frivillige kunne tage del i både den fysiske og sociale del. Har det fanget din interesse eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt: Holdansvarlig fysioterapeut Mads A. Nielsen Tlf.: 99 88 88 46 / 41 77 62 86 Mail: madn@rebild.dk Rebild Kommune
Se Bobl
Hjælp/mentor/ven søges
Hjælp/mentor/ven søges
Jeg er 47 år... Jeg har levet et helt normalt liv, indtil jeg for 15 år siden blev ramt af angst... Den har været så invaderende så jeg pt hverken kan være alene eller komme ret meget ud (og slet ikke på egen hånd)... Heldigvis har jeg fået bevilget plads på et bosted, hvor jeg har boet de sidste 3 år... Og så har jeg jordens dejligste kæreste, som passer godt på mig 😁... Jeg ved ikke om det er muligt at finde, men jeg søger en besøgsven... En der vil hjælpe og støtte mig... En med et stort hjerte, et godt hoved og en positiv tankegang... En der har lyst til at lytte, og som vil være med til at give mig de der små puf, som jeg har brug for for at komme videre herfra... En som man kan være åben og ærlig sammen med, og som man kan have dybere samtaler med - også om de ting der gør ondt... Men helt sikkert også en man kan pjatte og grine med, og glemme livets alvor - bare et kort øjeblik 😉 Jeg søger umiddelbart ikke ligesindede (altså nogen der selv kæmper med angst), selvom det måske lyder lidt tarveligt... Men jeg har brug for nogen der kan "løfte" mig, og jeg tror på at modsætninger tit kompensere hinanden bedre... Måske kæmper du selv med nogen ting, hvor jeg kunne støtte og måske komme med et positiv indspark... Måske kunne vi hjælpe hinanden... Eller måske kunne vi bare få et rigtig godt venskab ud af det... Jeg har det generelt ikke nemt med at møde nye mennesker... Jeg bliver så pokkers akavet og nervøs 😬... Men har lyst til at tage udfordringen op... Så hvis du også har det, håber jeg at du vil skrive til mig.
Se Bobl
Jævnaldrende venner/veninder
Jævnaldrende venner/veninder
Jeg er psykisk sårbar, 62 år. har da nogle venner, men kunne godt bruge en eller flere der ville komme fobi til en kop kaffe en sludder. måske tage med til oplevelser, jeg bruger Flextrafik og scooter. rollator. har efter længere tids sygdom fået en ældrevenlig bolig i Hastrup området i kanten af Køge. elsker musik og strikker en del både til venner, og velgørenhed samt salg. mest sokker. Vil foretrække en periode med kontakt på mail eller messenger før vi evt. ses. har ganghjælpemidler og kan der for ikke vandre eller dyrke sport. men elsker mennesker og snak en god koncert og er vild med køkkenarbejde. skriver også gerne breve. så en penneveninde ville også være velkommen. jeg er ikke sådan rigtig ensom har jo væresteder og er gift men vi bor ikke sammen efter sygdom hos mig. måske en der ville tage med mig til koncerter klassiske eller lign, musical og være min ledsager i bilen. jeg har have og terrasser. kan gå korte ture med rollator hvilket jeg gerne gør. PS jeg elsker børn, tåler ikke så godt husdyr er allergisk. har 2 voksne børn børnebørn i Udlandet og i Jylland. jeg giver gerne en kop kaffe en hjemmebagt bolle , er glad for ost. og har en svaghed for popcorn. grundet en stofskifte defekt er jeg i behandling og er ikke den mindste, og forsøger med alt min energi at tabe i vægt. interessere mig meget for SENSE. og har tabt 9,5 kilo siden nytår. ligger nok lidt til venstrefløjen politisk. elsker dokumentar og Bonderøven i tv. antik programmer og den slags. Janne.Teresa.
Se Bobl