Frivillige til Reventlow-Museet


Museum Lolland-Falsters afdeling på Reventlow-Museet Pederstrup søger frivillige til funktionen som museumsværter.

Vil du være behjælpelig med at få Reventlow-Museet Pederstrup til at tage sig præsentabelt ud? Kan du snakke med folk fra nær og fjern? Og interesser du dig for de gode historier på Lolland-Falster? Så er museet midt i Reventlowparken stedet for dig.

Hvert år danner museet rammen om en spændende særudstilling og mange forskellige formidlingsaktiviteter. Det er til funktionen som museumsvært i hovedbygningen, der søges frivillige, men skulle du have interesse i at være behjælpelig i caféen eller med andre huslige gøremål på stedet, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Opgaverne udføres i godt fællesskab med de andre frivillige og i tæt samarbejde med museets ansatte samt ikke mindst frontpersonale, der efter planen varetager billetsalg i butikken i cafébygningen.

Museets frivillige får årskort til alle Museum Lolland-Falsters afdelinger, indbydelse til udstillingsåbninger samt mulighed for at deltage i de årlige frivilligmøder og julefrokosten.

Kontakt museumsinspektør Jesper Munk Andersen, tlf. 25 59 34 57 eller mail jma@museumlollandfalster.dk for at høre nærmere om muligheden for at blive museumsvært på Reventlow-Museet Pederstrup.Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 226.667 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler