Tilbage til boblerne

Frivillige til Reventlow-Museet

Museum Lolland-Falsters afdeling på Reventlow-Museet Pederstrup søger frivillige til funktionen som museumsværter.

Vil du være behjælpelig med at få Reventlow-Museet Pederstrup til at tage sig præsentabelt ud? Kan du snakke med folk fra nær og fjern? Og interesser du dig for de gode historier på Lolland-Falster? Så er museet midt i Reventlowparken stedet for dig.

Hvert år danner museet rammen om en spændende særudstilling og mange forskellige formidlingsaktiviteter. Det er til funktionen som museumsvært i hovedbygningen, der søges frivillige, men skulle du have interesse i at være behjælpelig i caféen eller med andre huslige gøremål på stedet, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Opgaverne udføres i godt fællesskab med de andre frivillige og i tæt samarbejde med museets ansatte samt ikke mindst frontpersonale, der efter planen varetager billetsalg i butikken i cafébygningen.

Museets frivillige får årskort til alle Museum Lolland-Falsters afdelinger, indbydelse til udstillingsåbninger samt mulighed for at deltage i de årlige frivilligmøder og julefrokosten.

Kontakt museumsinspektør Jesper Munk Andersen, tlf. 25 59 34 57 eller mail jma@museumlollandfalster.dk for at høre nærmere om muligheden for at blive museumsvært på Reventlow-Museet Pederstrup.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.149 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frivillighedsansvarlig
Frivillighedsansvarlig
Du skal kunne spotte nye frivillige, du skal nurse og hylde vores frivillige. Du skal være med til at udvikle og drifte vores frivillighedspolitik. Politikken kan du læse mere om her: http://www.nibeboldklub.dk/frivillig/frivillighedspolitik/ Det er ikke altid vi huske at give de frivillige et velfortjent skulderklap i en travl hverdag. Det er bestemt ikke af uvilje. Derfor vil vi gerne kunne sætte fokus på alle vores mange frivillige i klubben. Der kunne måske arrangeres en aften, hvor der hygges og spise sammen og hvor måske årets frivillige kåres. Måske kunne der arrangeres en fodboldtur for de frivillige eller en tur for de unge frivillige til Faarup Sommerland. Vi vil rigtig gerne have fat i flere af de unge som frivillige til mindre afgrænsede opgaver - eller måske som føl hos en træner. Kontakt Knud på knud@nibeboldklub.dk eller 20959951 for nærmere information.
Se Bobl
Vågere søges
Vågere søges
Er du moden og ansvarsbevidst og kunne du tænke dig at yde støtte og nærvær til en døende? Så er frivillig i Vågetjenesten måske noget for dig. Vores motto er: Ingen, som ikke ønsker det, skal dø alene. Som frivillig i Vågetjenesten deltager du ikke i plejen af den døende. Du skal være, ikke gøre. Du er til stede i rummet, og du er den, der kalder på hjælp, når det er nødvendigt. Du kan våge på både plejecentrene i kommunen og i private hjem. En vågevagt er på 3 timer, og den ligger oftest mellem kl. 22 og 08. Du binder dig ikke til et bestemt antal vagter. Du byder ind, når du kan. Det er ikke et krav eller en forventning, at du er/har været professionel inden for pleje- eller hospitalssektoren. Du skal blot have lysten til at gøre en forskel for et andet menneske. I Vågetjenesten i Lyngby-Tårbæk Kommune er vi ca. 20 medlemmer, både mænd og kvinder, der har det rigtigt godt sammen. Vi har regelmæssige fællesmøder, hvor vi taler om vores vågeoplevelser, ligesom der er mulighed for at komme på relevante kurser. Som ny våger kommer du til en samtale, hvor vi fortæller mere detaljeret om Vågetjenesten, og hvor du får lejlighed til at fortælle om dig selv og dine bevæggrunde for at blive våger. I starten kommer du ikke ud alene, men følges med en erfaren våger, og du beslutter selv, hvornår du er klar til at tage ud alene. Er dette noget for dig? eller er du interesseret i at høre mere? Så kontakt vores formand Lillian Hansen på telefon: 23 71 23 66 eller via mail til: mail@vaagetjenestenltk.dk Du er velkommen til at komme med på en vågevagt, før du beslutter dig for, om det er noget for dig.
Se Bobl
Frirum til børn, der er pårørende
Frirum til børn, der er pårørende
BørneBuddies BørneBuddies er et gratis tilbud til raske skolebørn, som trænger til et frirum, fordi sygdom eller død fylder i deres hverdag. Sammen med en børnebuddy kan barnet fx spille spil, jagte pokemons, følges til fritidsaktiviteter eller gå i skøjtehallen. Aktiviteterne foregår på barnets præmisser og ud fra barnets egne ønsker. Hvad er en børnebuddy? En børnebuddy er en studerende fra Københavns Professionshøjskole, der er ven og støtte, som kan hjælpe med de små, men vigtige, ting i hverdagen; fx leg, udflugter, biograftur, lektier mm. En børnebuddy kan også gå med til fritidsaktiviteter, sport og kulturarrangementer. Aktiviteterne foregår på barnets præmisser og ud fra barnets ønsker og kan både finde sted ude og hjemme – eller på BørneBuddies’ værested, hvor børn i samme situation kan mødes Se mere på vores hjemmeside: https://www.phmetropol.dk/bornebuddies
Se Bobl