Tilbage til boblerne

Frivillige til Reventlow-Museet

Museum Lolland-Falsters afdeling på Reventlow-Museet Pederstrup søger frivillige til funktionen som museumsværter.

Vil du være behjælpelig med at få Reventlow-Museet Pederstrup til at tage sig præsentabelt ud? Kan du snakke med folk fra nær og fjern? Og interesser du dig for de gode historier på Lolland-Falster? Så er museet midt i Reventlowparken stedet for dig.

Hvert år danner museet rammen om en spændende særudstilling og mange forskellige formidlingsaktiviteter. Det er til funktionen som museumsvært i hovedbygningen, der søges frivillige, men skulle du have interesse i at være behjælpelig i caféen eller med andre huslige gøremål på stedet, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Opgaverne udføres i godt fællesskab med de andre frivillige og i tæt samarbejde med museets ansatte samt ikke mindst frontpersonale, der efter planen varetager billetsalg i butikken i cafébygningen.

Museets frivillige får årskort til alle Museum Lolland-Falsters afdelinger, indbydelse til udstillingsåbninger samt mulighed for at deltage i de årlige frivilligmøder og julefrokosten.

Kontakt museumsinspektør Jesper Munk Andersen, tlf. 25 59 34 57 eller mail jma@museumlollandfalster.dk for at høre nærmere om muligheden for at blive museumsvært på Reventlow-Museet Pederstrup.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frivillighedsansvarlig
Frivillighedsansvarlig
Du skal kunne spotte nye frivillige, du skal nurse og hylde vores frivillige. Du skal være med til at udvikle og drifte vores frivillighedspolitik. Politikken kan du læse mere om her: http://www.nibeboldklub.dk/frivillig/frivillighedspolitik/ Det er ikke altid vi huske at give de frivillige et velfortjent skulderklap i en travl hverdag. Det er bestemt ikke af uvilje. Derfor vil vi gerne kunne sætte fokus på alle vores mange frivillige i klubben. Der kunne måske arrangeres en aften, hvor der hygges og spise sammen og hvor måske årets frivillige kåres. Måske kunne der arrangeres en fodboldtur for de frivillige eller en tur for de unge frivillige til Faarup Sommerland. Vi vil rigtig gerne have fat i flere af de unge som frivillige til mindre afgrænsede opgaver - eller måske som føl hos en træner. Kontakt Knud på knud@nibeboldklub.dk eller 20959951 for nærmere information.
Se Bobl
Veninder og venner søges
Veninder og venner søges
Hej Jeg søger venner og veninder da mit nætværk ik er ret stort. Nogen der måske interesserer sig for nogle af de samme ting som jeg.. Lidt om mig :) Jeg hedder Natasha og bliver 30 i år. Jeg bor alene med mine 3 børn i alderen 2, 7 og 9 år. Til daglig går jeg på pædagogen i Jelling. Jeg elsker at danse. Spisefikt danser jeg salsa og bachata. Og når jeg ikke danser så laver jeg alt mulig kreativt. Hækler/ strikker. Maler og tegner. . Jeg elsker at hygge og samles med andre om fx mad. Filmaften. Men da jeg er alene om ungerne det meste af tiden. På nær hver anden weekend er det vigtigt for mig at andre forstår at jeg er hjemmebunden når de er hjemme. Så hvis jeg skal nogen steder til hverdag så er det de dage jeg har tidelig fri eller helt fri. Rigtig god dag der ude. P.s dette er min første boble 😊
Se Bobl
Ven til weekender søges - kbh
Ven til weekender søges - kbh
Jeg leder efter en sød pige på 15 - 19 år. Jeg er selv 17 år. jeg håber på at få nogle venner der gider ses rimelig ofte og overholder aftaler. Jeg vil lige give lidt kontekst til hvorfor jeg mangler en weekend ven. (du behøver ikke læse denne del. det er ikke super vigtigt.) Jeg oplever i år det bedste skoleår i mit liv. jeg elsker derfor for første gang i mit liv at komme i skole. Jeg hygger mig rigtig meget der og føler derfor at mine weekender mangler indhold. jeg keder mig bare og glæder mig til at komme i skole igen. Jeg går i 10. på en specialskole (har aspergers.) Så lidt info om mig og hvad jeg leder efter: Jeg er en positiv og afslappet person og har også en meget afslappet tøjstil. Går ikke op i tøj, sminke osv. (tøseting som jeg kalder det) Men min stil er striber : D jeg kan godt lide at tage billeder (mest om foråeret/sommeren og lidt efteråret) Jeg har et kamera. Jeg elsker dyr, især heste. Jeg elsker at ride og går til rideterapi en gang om ugen. Mine andre interesser er: tegne, male og andet kreativt. Stand up comedy. læse. skrive historier. Jeg elsker at grine og lave sjov. Jeg kan rigtig godt lide bare at være tosset og fjolle med mine venner. Jeg griner let. Jeg er ikke så vild med almindelige jokes men kan godt lide at efterligne stand up humor. jeg ville sige at jeg er god til at lytte. Jeg nyder i hvert fald at lytte til folk der fortæller om deres passion (undtagen hvis det handler om sport. Jeg kan bare ikke finde interessen for det..) Jeg er meget loyal og tager alle aftaler og løfter dybt seriøst. Jeg bryder aldrig selv løfter eller aftaler (kun hvis jeg er nød til det pga. ting som sygdom) Jeg vil rigtig gerne hjælpe mine venner. Så hvis du leder efter en som vil lytte når du har brug for at snakke om noget (ligemeget hvad. jeg er meget åben for at snakke om ting) Jeg er villig til både bare at lytte og at snakke. Jeg har selv haft det svært med mange ting i mit liv. Mit skoleliv har næsten kun været skidt.. så jeg vil rigtig gerne hjælpe. jeg ved selv hvor meget godt det kan gøre at have en man stoler på som man kan snakke med. Det har jeg selv fået i min pædagog i klassen i år, og det har gjort (og gør) en kæmpe forskel. så jeg leder efter: en ven der gerne vil have en fast aftale om at ses en eller begge weekend dage hver eller hver anden weekend. måske skiftes til at ses hos mig og dig? eller hvis du hellere vil være hos mig kun eller kun dig, det er også fint. Vi finder ud af det. jeg har egentlig ikke andre krav end at du overholder aftaler. Du kan bare være en der har brug for en der lytter. En jævnaldrene at snakke med om ting. Du kan være en der syntes jeg lyder som en sjov eller hyggelig person at være sammen med. Du kan være en der ligesom mig bare har brug for noget meningfuldt indhold i weekenderne. Tak for at læse alt dette. Håber jeg lyder som lige hvad du ledte efter. Ellers så undkyld for at spilde din tid :D
Se Bobl
Reserve bedsteforældre søges!
Reserve bedsteforældre søges!
Kære kommende bedsteforældre, Jeg skriver dette opslag, da vi inderligt går og mangler dig! Vi er en familie på 3(4), Kim (27 år), Jeanette (24 år), Oliver (2 år) og selvfølgelig vores lille hund Coco (2 år). Vi bor lidt uden for Hagested (Holbæk). Kim snakker ikke med sine forældre/familie. Jeanette har lang afstand til sin familie. Og det er derfor meget begrænset hvad vi har af netværk. Vi mangler en “reserve” bedste som kan være der for os alle, og som har lyst til at tage os ind i jeres liv. Vi søger dig som ville forgude vores dejlige søn. Og en han kan se op til, samt hygge sig med! Både ved sygdom og almindelig hyggepasning ved bedste forældre. Han er den skønneste dreng på 2 ben, som har smeltet mange hjerter på vores vej! Han går i en skøn dagpleje, hvor han har det dejligt og hvor der er tid til ham. Vi søger nogle vi kan støtte os op af når vi har brug for det. Nogle vi kan snakke med, være på ture med og bare have det sjovt sammen med! Vores drømme reservebedste er et par som har stor overskud og tid til os, en som kan blive et ekstra familie medlem med tiden, er kærlig og omsorgsfuld over for os alle 4, hjælper os til det yderste, har lyst til at snakke om alt og ingenting, værner om os når vi har brug for det (også når vi ikke har). Kort beskrevet mangler vi nogle bedsteforældre der har lyst til at komme ind i vores liv og fylde os med kærlighed. Kærligste håbefulde hilsner Jeanette,Kim og Oliver
Se Bobl