Tilbage til boblerne

Lollands Friluftgruppe - Børn/unge

Vi har en gruppe for børn (fra 7År ) og unge som tager ud i naturen og oplever en masse spændende. Vi mødes fast hver onsdag. Skal jeg hurtig nævne lidt af de ting vi har oplevet siden vores start i april 2016 kan jeg nævne:

Teltture, shelterture, bålmad, pioner arbejde, førstehjælp, mad i naturen, fisketure, skovture, venskab, klatretur, kanoture, bygge, værktøj, mærker, løb, kompas, spiselige planter, stjerner, dyr og meget, meget mere i kan se filmen om os på vores hjemmeside hvor i også finder telefonnumre til os.

se med på vores hjemmeside:
http://lollands-friluftgruppe.simplesite.com/

Håber vi ses i 2018


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.221 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Lollands Friluftgruppe - Voksen
Lollands Friluftgruppe - Voksen
Lollands friluftgruppe har eksisteret siden april 2016 for børn og unge men nu går vi i krig med vores første arrangement for Voksne, Så har du lyst til at komme med i naturen og lave god mad i godt selskab så læs med her: Lollands Friluftgruppe (voksengruppen over 18 år) Vi mødes 1 gang hver anden måned første gang bliver den 26 maj kl 13:00 Hvor alle hjælper med til og korkæler os selv, laver god mad over bål og hygger i naturen til vi bliver trætte/eller dagen efter. DET ER EN HYGGETUR IKKE EN DRUKTUR ( Men socialt samvær i naturen) men det kan gå galt og ingen skal køre bil når man har drukket så hvis man drikker mere end man må køre bil efter loven bliver bilen og sover til dagen efter. ( Husk sovepose og lilleunderlag til jer selv) Alle skal være medlem af Lollands friluftgruppe,(første tur behøver man ikke være medlem man må selvfølgelig komme og kigge men man betale for maden) det koster 150,- pr halve år at være medlem og ca. 100,- pr. tur for mad og lidt øl, billig vin. ( ønsker man dyr vin/andet, medbringes det for egen regning). Da det er børne/unge gruppens faciliteter vi bruger, går evt. overskud til en tur/fest for hele Lollands Friluftgruppe 1 gang om året. PS: ALLE deltager i at rydde op dagen efter eller inden man tager hjem. Læs evt. mere på vores hjemmeside: http://lollands-friluftgruppe.simplesite.com/ eller følg os på Facebook Planen er at vi skal ud i naturen og se, mærke, røre, dufte og smage forskellige ting, det kan være vi tager til Møns Klint, Avnø eller andet sted og ser på naturen inden vi laver mad og evt. overnatter på vores ture.....alle er velkommen med gode ideer til ture/udflugter.
Se Bobl
Har du lyst til at gøre en forskel
Har du lyst til at gøre en forskel
Har du lyst til at gøre en forskel for dine medmennesker og vil du gerne være en del af et godt team, så kom og være med i hjælpe-sagen. Vi søger frivillige til vores projekter, såsom gå-turvenner og besøgsvenner derud over søger vi frivillig til vores indkøbsordning, hvor vores ældre medborgere handler ind i med hjælp fra Hjælpesagen i form af kørsel til en butik i byen. Hvor meget tid skal jeg så afsætte til frivillig arbejde i Hjælpe-sagen, vi lægger vægt på, at du som frivillig selv bestemmer, hvor mange timer du vil hjælpe. Derfor kan du afsætte præcis den tid, til det frivillig arbejde, som du gerne selv vil, uanset om det er en formiddag, en hel eller flere dage så kan opgaverne tilrettelægges så du hjælper bedst muligt. Hvordan bliver jeg frivillig i Hjælpe-sagen. For at melde dig som frivillige i Hjælpe-sagen kan du kontaktet os på telefon 30591525 eller sende en mail solnikke@gmail.com Hvem er vi Hjælpe-sagen er en foreningen der beskæftige sig med frivilligt socialt arbejde i Lolland Kommune og i møde kommer ældres behov for livskvalitet i et fællesskab hvor de ældre kan bruge deres personlige ressourcer i vores projekter. Så som telefonkæden, besøgsvenner, gåtur-venner, indkøbsordning, enesamtaler, hyggeklub, teatereftermiddag, skovture, julefrokost, og lignende projekter. Projekter skal først og fremmeste hjælpe og løse ensomheden for en lang række medborgere, derudover skal projekterne med tiden skabe en forandring for de ældre medborgere, så de selv formår at deltage i et fællesskab i deres hverdag siger Per Larsen som er formand for Hjælpe-sagen Per Larsen
Se Bobl