Tilbage til boblerne

Fighterne - for livet

Vi tilbyder motion og socialt samvær for personer der har eller har haft kræft. Vi mødes om onsdagen i Hadsund Hallerne hal D kl. 9 - 10. Derefter drikker vi kaffe i cafeteriet, hygger os, griner og har det sjovt.
Vi deltager i Stafet for livet, aktivitetsdage, tager på udflugt, holder foredrag og hvad der ellers er lyst til.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.752 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Sorggruppe - Røde Kors Odense
Sorggruppe - Røde Kors Odense
Vi har startet en ny sorggruppe for voksne for Røde Kors i Odense. Vores rolle er at hjælpe og støtte dig som ønsker en skulder at støtte sig til eller lyttende sjæl. Vi har en god portion livserfaring, medmenneskelighed og en positiv tilgang til livet. Vi tilbyder dig et frirum til at dele din sorg og tanker med andre ligesindede som også har mistet en af deres kære. Har du mistet en af dine kære og kunne du have brug for at dele dine tanker og lytte til andre - er det måske noget for dig? Vi har i øvrigt tavshedspligt i hele forløbet. Vil du høre mere er du meget velkommen til at kontakte Lisbeth på nedenstående nummer, og ellers bare møde op i tidsrummet mandage kl 14 - kl 16 i lige uger. Det er gratis at deltage. Mødested: Lind Hansens Vej 9 5000 Odense C Lisbeth: 6078 4414 Mail: Odense.sorggruppe@rodekors.dk Vi håber at høre fra dig.
Se Bobl
Gode bekendte og bedre venner
Gode bekendte og bedre venner
I forhold til hvor længe jeg forventer at leve, så er jeg halvvejs i livet. Mit liv har været udfordrende og lærerigt men desværre ikke uden skræmmer. Jeg er uddannet socialpædagog men nåede ikke at bruge uddannelsen meget, førend jeg måtte kapitulere fra arbejdsmarkedet med kronisk sygdom. Jeg har nu været i jobcenter regi i 5 år, og i skrivende stund afventer jeg et skelsættende møde imorgen. Jeg har mange interesser men også mange begrænsninger, så mit liv er roligt og til tider kedeligt. Jeg led engang af ensomhed. Det gør jeg ikke længere, til trods at jeg meget ofte er alene. Livet har gjort mig til en rummelig og dyb person med en lidt skæv form og et positivt livssyn. Jeg har ikke en store skare af overfladiske relationer i form af venner men en håndfuld nære (både han og hun køn). Jeg fornemmer, at min intensitet og mit atypiske liv til tider godt kan slide på mine nære relation, derfor ønsker jeg at udvide fra en håndfuld til måske to håndfulde. Så hvis du er et positivt, intelligent, rummeligt og dybt menneske, der ikke er bange for at være atypisk, så skriv endelig til mig.
Se Bobl
Veninde søges
Veninde søges
Hejsa☺️ Jeg er en kvinde på 46 år. Jeg er lidt udfordret med at komme ud og møde andre PGA Bipolar og depression. Jeg er ellers en glad pige - har blot isoleret mig, da jeg ikke føler jeg kan tilbyde noget. Det vil jeg nu prøve at ændre på😊 Selvom det bliver svært for mig er jeg klar til at give det et skud☺️ Jeg bor med min kæreste og hund i Vejle. Jeg elsker at være kreativ, bage og lave mad. Min lille hidsige hund betyder alt for mig og giver mig så meget. Min store interesse er fodbold. Tager tit til fodboldkampe - det er nok ikke fodbold der interesserer så mange piger😂 Men skriv hvis du som mig savner en god veninde. En som har forståelse for at livet til tider kan være svært. En som elsker en cafe tur. Elsker dyr og måske fodbold 😂 Hej hej fra Vejle
Se Bobl
Aktive veninder søges
Aktive veninder søges
Efter 6 år med mit drømme studie og (dengang) ny kæreste, (begge dele væk fra Kbh) er jeg nu tilbage i Kbh og et sted i livet, hvor jeg gerne vil udvide min vennekreds. Derfor søger jeg nogle der lige som jeg, kan lide at være social mens man er fysisk aktiv. Jeg er ikke så meget til café, selvom det godt kan være hyggeligt en gang i mellem. Foretrækker dog for det meste en tur til noget vand med en termokande eller drikkedunk. Men kan også ret godt lide at lave mad med mine venner og bare hygge hjemme. Ellers er jeg til vinterbadning, gå, cykle, sejl, svømme og padle ture, kunst og kulturelle events, og roadtrips, se på skyer og havbunde. Meget gerne med en hund. Kort om mig: Jeg er stille og rolig og ret nem at omgåes (når jeg selv skal sige det;) Kan lide stort set alt hvad der har med hav og strand at gøre og så kan jeg som nævnt, ret godt lide at lave, spise og snakke om mad. Jeg er god til at snakke men også til at være stille. Jeg er dårlig til det meste, der involverer tal og regning men jeg holder meget af at skrive og læse (selvom jeg desværre er kommet lidt væk fra sidstnævnte) Jeg værdsætter evnen til at kunne grine ad sig selv og det at man ikke tager sig selv så højtideligt. Ud over det, har jeg en ømhed for det som ikke altid liiige passer ind, hvor flertallet gør.
Se Bobl
Vennepar søges
Vennepar søges
Min kæreste og jeg savner nogle fælles venner... vi bor langt fra hinanden, og har været sammen i 6 år. Han bor i Farsø-området og jeg bor i Pandrup-området. Tilsammen har vi 5 børn i alderen 10-18 år :) Hver anden weekend i ulige uger har vi ingen børn hjemme, og sådan en weekend får vi fx til at gå med huslige pligter (vi har jo 2 huse og 2 af alting :)), gåture i naturen, lidt motion, rigeligt med god mad, nyder et glas vin eller rom eller en god øl, koncerter, foredrag, biograf, køreture ud i det blå..... Når vi har børnene hver anden weekend, er det som regel hver for sig, da de kære unger har fritidsjob, sport, venner osv der skal passes... jeg bruger en del tid på frivilligt arbejde også. Vi arbejder begge som projektledere, bor i hus, har bil, sunde interesser, ingen familie og for få venner :) Så er der nogen omkring vores alder eller sted i livet, som kunne være friske på at mødes... se om vi kunne hygge os - måske lave noget både med og uden børn... så skriv :)
Se Bobl
Søger unge til at skrive på magasin
Søger unge til at skrive på magasin
Jeg er igang med at starte en platform op, hvor unge skriver historier og indlæg til unge på en slags blog/magasin. I stedet for at vi som unge søger viden om noget fra erfarne eksperter, er det nu de unge som skriver til andre unge. Hvis du brænder for at skrive, at fortælle en god historie eller bare gerne vil være en del af en projekt med andre unge, så er det DIG jeg er ude efter. Jeg håber på at gøre ungemagasinet til et sted man kan komme og dele viden om livet som ung. Jeg selv elsker at være kreativ, og har i lang tid gerne ville starte er nyt projekt op. Nu har jeg besluttet mig for at give dette her et skud. Hvis du bare er det mindste interesseret, så skriv gerne til mig. Fordi det gælder unge, så ligger målgruppen på omkring de 26 år. Men hvis du er over, så skriv også gerne og vi kan finde ud af noget. Jeg har selv lavet hjemmesiden i wordpress og kan nemt tilføje dig som ny contributer hvis du gerne vil være med. Bare skriv til mig! Siden kan ses lige nu på http://youthmag.rf.gd/wp/ Skriv gerne til mig på messenger her www.m.me/mikkelbsn
Se Bobl