Tilbage til boblerne

Seniordans. Løgstør

Kan du lide at danse ?
Så er Seniordans måske lige noget for dig. Vi danser en gang om ugen på tirsdage i vinterhalvåret. Kl. 14,00 til 16,00. Undervejs holdes en lille vandpause og en længere kaffepause hvor vi også synger et par sange. Dans er en rigtig god måde at få motion på, og så bliver man så dejlig glad af den gode musik og det hyggelige samvær med andre. Vi danser i spejderhuset Skansen i Løgstør. Du kan komme alene eller tage en ven eller veninde med. Alle danse bliver gennemgået trin for trin, så alle kan deltage.
På www.seniordanshimmerland.dk kan du se mere.
Billedet er fra en Seniordanseudflugt.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 196.937 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Teater, bio og kunst
Teater, bio og kunst
Jeg er 73 år - har arbejdet som frivillig på Aalborg Universitetshospital, er nu tilknyttet vor lokalradio. Går til vandgymnastik 2 gange om ugen for at bedre min krop, cykler meget, kører bil og har en hund. Jeg holder avis, læser en del, har gået på kunstskole og malet - tager det op igen. Har syet lidt - det skal der også gang i igen, fordi jeg har fået mere plads til mine aktiviteter. Jeg har været på forskellige kortere rejser i de senere år og er meget interesseret i den verden, vi befinder os i. Jeg taler gerne med folk, jeg møder, men er ikke interesseret i snak om sygdom og andre elendigheder til drøftelse, men hvis det er personligt, er situationen naturligvis en anden. Mine forskellige aktiviteter vil blive til mange flere, hvis jeg kunne komme ind i et interessefællesskab om de ting, jeg har listet op.
Se Bobl
Seniordans
Seniordans
Dans dig gennem livet, - det lyder herligt!!! Hvem kan sidde stille til en dejlig melodi? Man får det meget bedre i selskab med andre, alle kan være med og det er en god og livlig motionsform, der kan få pulsen lidt op. Seniordans er en danseform der er tilegnet folk i alderen 60 +. Til Seniordansen møder man nødvendigvis ikke op parvis, men finder sammen ved dansen. Seniordans skal prøves, det kan være temmelig vanedannende. Vi danser på Baunebakkeskolen mandage kl. 16.30 Der er altid plads til én mere. Kom og prøv om det er noget for dig! Se evt. www.seniordanshimmerland.dk En danser udtaler: Seniordans, mon det er noget for mig. Men hold da op, hvor blev jeg overrasket. Er man lidt træt, bliver det hurtig glemt når musikken spiller. Man bliver fyldt med glæde og positive tanker. – Super godt! Man bliver høj” af at danse seniordans.
Se Bobl
Oplev AktivitetsCenter Skjern
Oplev AktivitetsCenter Skjern
Vi er et aktivitetscenter for 60 + og førtidspensionister. Har du lyst til at møde andre, deltage i aktiviteter og det sociale samvær, Det har du rig mulighed for det på AktivitetsCenter Skjern. Medlemskort koster 305 kr. årligt. Der er desuden mulighed for at købe kaffe, brød og frokost. Der foregår forskellige aktiviteter i løbet af ugen fx Afspænding, Akryl maling, Bagegruppe, Balance og hjernetræning, Billiard, Bob, Bordtennis, Bowls, Cykelture, Digitalfoto og redigering, Engelsk, Folieflet, Filtning, Fællessang, Glas, Hold med åben træning, Hverdagmad for mænd, Gummi - genbrug, Ipad/tablet og smartphone hjælp, It, Knipling, Kort spil, Kreativ gruppe, Kreativ klub for førtispensionister, Laser og Pjalter, Lav dine egne kort, Linedance, Læsekreds, Madlavning for mænd, Maling på glas, Mandagsgutter, Massagebold, Motionsvenner-hold, Nørklerne, Onsdagspigerne, Oplæsning, Orkis, Papirflet, Patchwork, Petanque, Rygtræning, Seniordans, Skak, Skindsyning, Slægtsforskning, Stavgang, Strik for begyndere, Strikkeklubben, Stolegymnastik, Strømpefigurer, Træ og Metal værksted, Vævning, Åben træning, Yoga Udvalget af aktiviteter kan varierer efter sæson. For flere oplysninger se vores hjemmeside: www.aktivitetscenter-skjern.rksk.dk eller ring på tlf: 99 74 10 51
Se Bobl