Tilbage til boblerne

Spiller du også kort?

Vi er et par stykker som en kort klub, hvor vi godt kunne bruge flere spiller. Er det noget for dig så skriv eller ring 40309340.
Mvh
Arne


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Sjove oplevelser med børn og unge
Sjove oplevelser med børn og unge
Falkenberg gruppe er en ambitiøs pigespejder-gruppe, som har et stærkt sammenhold. Du kan blive en del af dette og samtidig blive rollemodel for piger i alle aldre i et samvær hvor vi udvikler os sammen både piger og ledere. Som pigespejder i Falkenberg Gruppe kan man forvente at blive udfordret, afprøve grænser og ikke mindst have det sjovt og det gælder ikke kun børnene. Lederne får mindst lige så mange oplevelser, udfordringer og sjove minder når vi tager på oplevelse med medlemmerne og via lederuddannelse/kurser. Men det er også vigtigt, at sige det ikke kun er sjov og ballade, for der er en del arbejde i det at være leder i en spejdergruppe. Dermed også sagt, at jo flere vi er jo bedre - opgaverne kan fordeles og vi kan løfte niveauet endnu højere op. Derfor er det vigtigt at man spiller med åbne kort når man indgår et samarbejde med os. For her er plads til alle! Kan du se dig selv som bare en af nedenstående, så er vi klar til at tage imod dig i vores fællesskab: - Køkkenhjælp ved weekendarrangementer/turer - Indkøber til ture eller i det daglige - Hyttefar/mor - Lederassistent (uden særlig meget ansvar) - Lederansvar - Event-arrangører (arrangere større arrangementer for gruppen f.eks. jubilæumsfest, juleafslutning mm.) - Fast hjælper ved weekendture - Hjælper ved vores indtjenings-arbejde (f.eks. at hente kirkeblade hos kirken, stå i bod ved sommerfesten/julemarkedet) - Fundraising - Tovholder på vores hytteprojekter (f.eks. ønsker vi nyt toilet/badeværelse) - Assistent ved sommerlejre Man forpligter sig ikke til mere end det man har sagt ja til, og der er ingen der forventer du påtager dig flere roller.
Se Bobl
Besøgsven i psykiatrien
Besøgsven i psykiatrien
Bliv besøgsven i Retspsykiatrien Middelfart – Et anker Karl har for meget fritid…synes han selv, så derfor har han meldt sig som besøgsven i retspsykiatrien. Men det er ikke kun det der med fritiden, han vil også gerne give noget til et andet menneske, ikke af pligt, men af lyst. Han har spurgt om mange ting inden han sagde ja, for hans kone synes ikke om ideen. Det griner han lidt af i dag, for besøgstjenesten har givet ham så mange nye vinkler på psykiatrien og den forskellighed vi har i vores samfund og opvækstvilkår. Han besøger Mads ca. 2 gange om måneden, de drikker kaffe, spiller kort og diskuterer fodbold i en times tid. De har planer om at tage på en fisketur i løbet af foråret, for man snakker så godt når man fisker. Røde Kors har i samarbejde med Psykiatrisk Afdeling Middelfart etableret en besøgstjeneste og vi søger lige nu frivillige besøgsvenner. For at være besøgsven skal du have lyst at give din tid et par gange om måneden, i bytte får du smil, latter, indtryk, aftryk og samvær med et menneske som har en anden hverdag end din. * Det er i mødet med et andet menneske at man udvikler sig 😊 Ring til aktivitetsleder Mette Bugge på 53822530 eller send en mail på middelfart.anker@rodekors.dk, så kan du få meget mere at vide…og det er ikke farligt.
Se Bobl
Ventilen Gentofte
Ventilen Gentofte
HAR DU LYST TIL AT VÆRE FRIVILLIG I VENTILEN? Så send en ansøgning til gentofte@ventilen.dk Som frivillig er du med til at gøre en forskel for ensomme unge i dit lokalområde. Hvordan det? Stort set bare ved at være dig selv - blandet med et godt humør, en positiv tilgang til tingene og en lyst til at snakke med andre unge mennesker. Hvad får du ud af at være frivillig? - Glæden ved at gøre en forskel for ensomme unge. En forskel der uden tvivl har en stor betydning for mange. - Mulighed for en masse spændende organisatorisk arbejde – eksempelvis bestyrelsesarbejde, PR, uddannelse af nye frivillige o.l. Alt sammen noget som giver dig en masse faglig erfaring. - Mulighed for spændende kurser rundt omkring i landet. Bl.a. skal man på et obligatorisk grundkursus som ny frivillig, hvor man bliver introduceret til Ventilen som organisation og dets arbejde både i mødestedet og organisatorisk. - Et fedt socialt netværk via frivilliggruppen. I Ventilen Gentofte går vi meget op i, at vi skal have en god frivilliggruppe, og holder i ny og næ en hyggeaften sammen. Hvad kræver det at være frivillig? - Du skal være mellem 18-30 år, da Ventilen beror på et ung-til-ung-princip. - Man regner med at lægge 20-25 timers arbejde pr. måned. Dette inkluderer vagter i mødestedet, et månedligt frivilligmøde, supervision hver 2. måned og al organisatorisk arbejde, der ligger derudover som f.eks. brugerrekruttering, frivilligrekruttering, planlægning af arrangementer osv. - Du skal være klar til at tage ansvar og være engageret. Du starter altid med 3 måneders prøvetid, hvorefter du sammen med formandsteamet tager en snak, om hvorledes alle parters ønsker er opfyldt eller ej. Hvis dette lyder som noget for dig, så skriv en mail til gentofte@ventilen.dk eller skriv en privatbesked til os på Facebook (Ventilen Gentofte) Vi glæder os til at høre fra dig!
Se Bobl