Tilbage til boblerne

Skal vi finde guld sammen?

Lad os gå på opdagelse i genbrugsbutikker og loppemarkeder sammen.

Er du, ligesom jeg, vild med at gå på opdagelse i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, og kan bruge timevis på at ose rundt efter gode fund?

Så lad os sammen køre rundt til forskellige steder i Midt- og Nordjylland, hvor vi måske kan være heldige at finde nogle spændende sager.

Hvis du ikke selv vil med, men kender nogle gode genbrugsbutikker eller loppemarkeder, så giv mig gerne et tip om dem i kommentarfeltet. Det er altid rart at have flere steder at snuse rundt.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Er du psykisk sårbar alder 55-68 år
Er du psykisk sårbar alder 55-68 år
Hej jeg hedder Karin er 64 år er førtidspensionist Jeg er Psykisk Sårbar ( angst for ensomhed) Jeg har nu for 3 gang på 7 år flyttet fra bosted i egen bolig da jeg er godt fungerende og vil gerne kunne klare mig i egen bolig. Men desværre ser det ud til,at jeg ikke magter den ensomhed og nu er det 3 gang det ender med at jeg må flytte på bosted igen. Jeg ønsker at finde M/k venner der fungerer nogenlunde som jeg kan danne netværk og relationer med. Da jeg endnu ikke ved hvor jeg skal flytte hen betyder det ikke meget hvor i bor.Men ikke for langt fra Vejle da jeg håber at der findes et bosted i nærheden. Bor du på et bosted vil jeg gerne høre om dig og dit bosted. Da de kun har 2 bosteder her i Vejle og jeg høre ikke til på nogen af dem skal jeg udenfor Vejle kommune. Vær ikke nervøs ved at give lyd Jeg er en ærlig og omsorgsfuld person og vi er alle lige gode uanset hvilke problemer og udfordringer vi har. Gode venner/ veninder som man kan snakke og opleve noget med er i mine øjne guld værd. Jeg er uddannet Sosu ass. Og har arbejdet på psykiatrisk afd. I nogle år, som i kan se kan psykisk sygdom ramme alle. Jeg håber at høre fra nogen så vi kan opleve sommeren sammen. I kan skrive til mig her Knus fra Karin Petersen
Se Bobl
Hjerteholdet I Lind (7400)
Hjerteholdet I Lind (7400)
Hjerteholdet i TræningsHuset – Lind søger mennesker med hjerte-kar problemer til fælles træning og hyggeligt samvær. Vi er pt. 5 m/k i varierende alder, som træner sammen mandag og torsdag kl. ca. 15 til 16:30. Vi har alle været gennem sygehusets/kommunens hjerterehab. Træningen består af opvarmning på cykel, løbebånd eller crosstrainer mm. efter eget valg og derefter træner vi i cirkeltræningsmaskinerne. Efterfølgende hygger vi os med en kop kaffe og lidt snak. Hvor hårdt det skal være er helt op til den enkelte, men vi prøver da at inspirere hinanden til at yde lidt, så vi alle får gavn af træningen. Har du svært ved at komme i gang med træning på egen hånd og/eller har du lyst til at være sammen med ligestillede og derved måske få motionen i mere faste rammer, så kom og vær med. Det kan virke meget motiverende at der er nogen, som forventer at se en til træning. Efter indmeldelse i TræningsHuset-Lind kan du frit træne alt det du ønsker samt deltage i holdtræning af forskellig slags. Der er også adgang til professionelle instruktører, hvis du ønsker det. TræningsHuset-Lind er et rigtigt godt sted at komme. Tingene er i orden, stemningen er god og ejerne brænder for sagen. Der er gode parkeringsforhold og bybussen holder lige udenfor centret. Kontakt mig, Jørgen Bendtsen her, eller på mobil 2993 0370 for yderligere oplysninger om dette samt hvilke tilbud, der ellers er i centret. Jeg arrangerer meget gerne en rundvisning eller prøvetime. Du kan selvfølgelig også kontakte TræningsHuset-Lind eller se lidt på deres hjemmeside: http://traeningshuset-lind.dk/ Så kom nu ud af busken, gør noget godt for dig selv – vi glæder os meget til at byde dig velkommen i gruppen.
Se Bobl