Tilbage til boblerne

Par til ny vennekreds

Vi er et nyt sammensat par, 50 & 46 der efter skilsmisser har fundet hinanden. Vores arbejde har tidligere taget meget af vores tid og kun givet os en meget begrænset vennekreds.
Men i dette vi kalder vores anden chance for livet søger vi nu par eller venner på vores alder til venskab, middage, rejser m.m

Vi samlet 4 børn men lever pt. i et LAT (living appart together) forhold hvor vi er bor sammen hver anden uge, grundet børn af anden forhold. Nå vi bor sammen bor vi i stilheden på landet. Vores interesser bygger generelt på oplevelser, og vi sætter pris på små til store koncerter med med alt fra Blues til Volbeat.
Vi rejser når vi kan og holder hvert år jul på Tenerife.

Hvorvidt dette kan være vejen til at finde venskaber ved vi ikke helt endnu men verden bliver mere og mere digitaliseret og derfor skal også dette prøves.

Vi har et stort fokus på at dette er vores sidste forhold derfor har vil valgt at gøre meget anderledes en det vi kommer fra, med tanken at hvis ikke det virke så må man prøve noget andet.

De skal lige til sidst siges at vi nok er en smule introverte og derfor i langt højere grad værner om kvalitet frem for kvantitet.

Bosat lidt syd for Hjørring.Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 215.905 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler