Tilbage til boblerne

Frisk løbe ven

Hej jeg søger en til løb træning korte og lange ture ,har haft en skade så er ved og bygge træning op i gen men mangler en venind der ville med. Håber der er en der ud.ses. PS din alder. Fra 30 til 50


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Ven og Veninde søges: ikast
Ven og Veninde søges: ikast
Oprindelse fra qoorngoq Godthåb Grønland. Bor i DK 45 år og er er 65 år. Har 3 voksen sønner, svigedatter og 2 børnebørn, er kontoruddannet ved Ikast handelsskole, i 4 år., ansat ved distrikt toldkammers i 14 år, nu (nu SKAT) Jeg har altid taget mine børn, mit hjem i 1. Række og skilt på 20 år, og har ikke haft partner lige så langt tid, på grund af operationer, genoptræning. 😁 Er lidt ensom, savner voksne selskab, snak, hygge, grine og fornuftige mennesker, Kan lide gå ture, bil ture, men har ikke selv bil, og kan ikke køre cykle mere, ej løbe. Men går da 😁 elsker ellers at danse, kan nok lidt endnu, hører musik, film. Elsker god mad, vin. Elsker håndarbejde, hæklerier. Jeg læser en del dansk historie, i forbindelse med Slægtforskning og grønlandsk. Trænger til inspiration til livet igen mv. ven/kammerat, kramme kammesjukker👍 😁 bygget på tillid og respekt. Er noget lidt handicap med dårlig balance, ryg og fødder problemer og ellers frisk, snakkesalig og glad, selskabeligt med måde. Mvh. Amalia.
Se Bobl
Ven(inde)hygge til rock og så rul
Ven(inde)hygge til rock og så rul
Jeg er både til rock og rullesten... Savner du også een at komme til koncert med fx Queen Machine eller blot slappe så meget af med til en hyggelig kop te, at der nærmest gror mos på dig? ;-) Vores venner bor langt væk og familien ikke engang i Danmark. Så jeg søger en ven/veninde på 35-50 år så tæt på Vodskov som muligt. Det er vigtigt for mig, at du går op i det helt nære mere end dyre ferier og designting. Jeg kan godt lide vidensfulde samtaler om kulturelle og politiske emner, men lige så meget at høre fedt musik. Danse og fjolle i stuen, brætspil med børnene og mit eget firma Jeg er meget alternativ interesseret men også ret businessminded. Jeg er 46 år, gift og vi har børn i alderen 8-22 år, Måske har du også familie? Måske kan vi også alle mødes til tider?
Se Bobl
Udendørs Træning i Øster Hornum
Udendørs Træning i Øster Hornum
Vi er en flok der er helt vilde med at træne udendørs hele året rundt og der er plads til flere. Udendørs Træning i Øster Hornum er en aktivitet under ØHI gymnastik og er enkel og effektiv styrk- og konditionstræning i det fri. En træningsaften kan eksempelvis indeholde stationstræning, ”makker” workout, hold og individuel træning på det niveau som passer dig, vi bruger naturen og alternative materialer til den fysiske træning, det er også sjov samvær med plads til snak og grin, når pulsen tillader det, masser af frisk luft, røde kinder og sved på panden. Træningen foregår naturligvis udendørs uanset vejr og vind, så du skal huske udendørs træningstøj der passer til vejret. Vi træner hver onsdag kl. 19.00-20.00 Startsted oplyses fra gang til gang eller se vores Facebook-side https://www.facebook.com/WT-Udend%C3%B8rs-Tr%C3%A6ning-%C3%98HI-Gymnastik-297855220379645/ Skriv hvis du er interesseret for mere info.
Se Bobl