Tilbage til boblerne

Søger større netværk

Jeg er en kvinde på 55 år og søger nye venner til hyggeligt samvær. Jeg har veninder i forvejen, men syntes det kniber med at få tiden til at ses. Jeg kunne feks godt tænke mig, at få lidt uventet besøg indimellem, men det sker aldrig.
Det må meget gerne være tæt på Nykøbing Falster, da jeg er afhængig af offentlige transportmidler. Har kun en cykel.
Jeg har kæreste, som bor i Ishøj og tre sønner.
Mvh Karina


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.752 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger nye venner/veninder
Søger nye venner/veninder
Jeg er en ung kvinde på 26 år, søger nye bekendt/venskaber, da min nuværende omgangskreds ikke er så stor. Ikke at det er et problem for jeg er ikke i tvivl om, at dem jeg har er helt fantastiske. Men det gør jo ikke noget at øge selskabet med noget lige så fantastisk. Måske det ku' være dig? :-) Jeg har ikke noget specifikt jeg laver/går op i, i min fritid. Jeg har lagt meget vægt på, at arbejde og tjene penge og har derfor brugt alt for meget af min tid på dette, hvilket i dag udgør en lille vennekreds, netop fordi alle ikke kan acceptere det. Er hurtig blevet frosset ude, da jeg ofte har meldt et svar tilbage, at jeg skulle arbejde (igen..) Jeg er nået dertil, hvor jeg tænker, at jeg er klar til igen, at "ha' et liv" :P, og tænker muligheder igennem her, da jeg synes det kan være svært, som 'voksen', at finde venner. De venskaber jeg har i dag er tilbage fra mit vilde ungdomsliv.. Haha! Jeg søger at større netværk, netop til at opleve en masse med, om det er en god middag med et glas vin, til en tivoli tur, shopping eller tilbage til den vilde ungdom i byen, går for mig ud på et. Jeg er nærmest klar på det hele... Håber at høre fra nogen :D
Se Bobl
Frivillig i klubfællesskab
Frivillig i klubfællesskab
Har du lyst til at gøre en forskel for unge psykisk sårbare i Lyngby-Taarbæk? Fællesskab - Rummelighed - Venskab - Er det værdier, du kan se dig selv i? Så er SIND Ungdom måske noget for dig! Vi søger netop nu frivillige til en klub for psykisk sårbare i Lyngby. SIND Ungdom søger netop nu engagerede frivillige i (og omkring) Lyngby-Taarbæk kommune, som har lyst til, være en del af et nyt klubtilbud for unge psykisk sårbare mellem 16 og 35 år.  SIND Ungdoms klubtilbud er tænkt som et sted med aktiviteter og frirum, hvor man sammen kan bryde med den negative ring af ensomhed, der ofte følger med psykisk sårbarhed. Har du lyst til at være en del af en organisation, der kæmper for at bryde tabu om psykisk sårbarhed, og som hjælper unge psykisk sårbare mellem 16 og 35 år videre i livet? Har du lyst til at hjælpe og støtte unge psykisk sårbare i form af et klubfællesskab i Lyngby, hvor de unge kan blive en del af et fællesskab, få en samtale eller bare være sammen med andre der kender til det at være psykisk sårbar? Har du lyst til at være med næsten helt fra start og derved sætte dit præg på et kommende stærkt og ligeværdigt fællesskab? Vi leder efter dig der - er mellem 18 - 35 år. (Da en vigtig del af SIND Ungdom er at være et ung-til-ung tilbud, har vi aldersbegrænsning på vores frivillige). - har lyst til at gøre en forskel for unge psykisk sårbare. - kan lægge ca. 3 timers frivillighed pr. uge (eller 5-6 timer hveranden uge). - vil deltage i SIND Ungdoms uddannelsesweekender 1-2 gange i året og løbende modtage supervision. - er tryg ved at møde mennesker, som kan have det rigtig svært. - ikke er bange for at tage den “nære og svære samtale”. - vil støtte SIND Ungdom med dit medlemsskab, der koster 75 kr. årligt. SIND Ungdom arbejder for, at unge psykisk sårbare i alderen 16 – 35 år kan opleve større håb og mening og få styrket og udvidet deres kompetencer og sociale netværk ved at komme i en SIND ungdom klub. Et stort antal unge med sociale og psykiske problemer, heraf mange med psykiatriske diagnoser, lever et liv i udkanten af samfundets fællesskaber. De oplever ofte at være ekskluderet fra foreningsliv, uddannelse og job samtidig som deres sociale netværk ofte er begrænset. Det ønsker SIND Ungdom at lave på. Det er et plus hvis man har regnskabserfaring eller ønsker at få kompetencer inden for dette. Som frivillig i SIND Ungdom har man mulighed for at få flere typer af opgaver, da det er nogle af os frivillige der står for regnskab, fundraising m.m. Men hvis man kun ønsker at være frivillig i klubben er dette også fint. Har du spørgsmål, eller ved du allerede, at du har lyst til at være en del af holdet så kan du kontakte os på vores mail lyngby-taarbaek@sindungdom.dk Vi glæder os til at høre fra dig!
Se Bobl
Nye venskaber/rejsepartner
Nye venskaber/rejsepartner
Hej :) Jeg er en ung kvinde på 28 år som søger nye venskaber/bekendtskaber. Som årene er gået og man vokser fra gamle venskaber, må jeg erkende at dette desværre også er sket i mit sociale netværk. Jeg søger derfor nye bekendtskaber/venskaber hvor interessen for at rejse sammen også meget gerne må være til stede. Jeg er i øjeblikket i gang med en større livsstils og livstilværelses ændring og prøver samtidig at finde tilbage til mine egne drømme efter nogle år med lidt forvirring omkring hvor jeg ønskede mit liv skulle føre mig hen. Jeg er meget interesseret i musik - Synger, skriver tekster og spiller klaver (primært klassisk klaver). Skulle dette også være noget du/i interesserer jer for er det et dejligt plus :) Udover dette har jeg dog også en masse andre interesser, så vi skulle nok kunne finde noget at snakke om :) Hvis det kunne have jeres interesse er i velkomne til at sende mig en besked :) Ser frem til at høre fra dig/jer!
Se Bobl