Tilbage til boblerne

Veninder søges

Jeg en pige på 18 år.
Jeg søger nye veninder, da jeg kun har drengevenner.
Er interesseret i alt fra at vi kan lave mad, gå en tur, tage på cafe, drikke en kop kaffe eller andet, jeg er åben for at prøve nye ting af.
Jeg kører gerne lidt vej til dig, da jeg bor lidt udenfor byen


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venner og veninder søges
Venner og veninder søges
Jeg ønsker at udvide mit netværk med skønne venskaber, hvor vi gensidigt kan være noget for hinanden. Jeg får energi af, at være sammen med mennesker jeg holder af og selvom jeg har dejlige mennesker i mit liv, har jeg stadig mere at give og jeg ved, at andre også har noget at give mig. Venskab, den nære relation, støtte, fællesskab, snak, hjemmelig hygge og oplevelser ude. Kom lad os dele det samme, lad os dele skønne oplevelser og lad os kunne være der for hinanden når livet er dejligt og også når det er svært. Jeg hedder Maria, er 34 år og mor til to dejligere piger på 4 og 7. Jeg bor i Nordsjælland og vil meget gerne finde nære venskaber, hvor vi har mulighed for at ses jævnligt. Jeg tænker hvis du selv bor i Nordsjælland, eller i København f.eks. mere så afstanden gør vi har mulighed for at ses. Jeg glæder mig til at blive en del af dette fantastiske sted. 😊
Se Bobl
Seriøse veninder søges
Seriøse veninder søges
1/4/2019 HEJ Jeg søger veninder med alderen imellem 35-45 for at udvide mit omgangskreds. Jeg er En kvinde 40+ med asiatisk herkomst. Single ingen børn. Vegetar Lidt af introvert. Mit interesse kort fortalt er: hygge, brætspil, Yoga Gå ture (ude) Madlavning (indisk, italiensk, sydamerikansk, vegansk, vegetarisk) Desuden prøver at være miljø bevidst og interessere sig for global opvarmning, minimalistisk living og zerowaste. Bøger :krimi, fantasy historie romaner og selvhjælps bøger. Dokumentar i tv. Film; LOTR, Hobbitten etc Jeg elsker at gå på café, shoppe, gå ture i naturen og tage på ture ind og udlandet. 
Jeg søger én eller flere som jeg kan lave alt og intet med og som jeg kan snakke om alt mellem himmel og jord med. Lad os begynde med en mailveksling og se om vi kan finde finde og fastholde hinanden i en gensidig og afslappet atmosfære, hvor der er plads til dig, mig og os.
Skriv endelig og fortæl om dig selv, hvem du er samt hvad du søger i et venskab. Håber at høre fra dig😃 Suji
Se Bobl