Tilbage til boblerne

Netværk søges

Jeg har en drøm ..... en drøm om, at skabe et netværk af gode, søde veninder, som jeg kan ses med privat.
( aldersgruppe ca 55-80 år....alder ikke så vigtig 😊).

Jeg er en aktiv “ ung” pige på 67 år, med mange interesser. Går gerne på cafe, i bio, til koncert, til strikkecafe, foredrag , er åben for lidt af hvert 😀.....Holder mig i form med havearbejde, svømning, cykling og gerne en gåtur i skoven.

Jeg kommer da også i kontakt med andre mennesker ifm med at jeg deltager i forskellige ting 😊....Men det er typisk “overfladiske” kontakter, som typisk er knyttet til bestemte aktiviteter......kontakten ophører når aktiviteten er slut...... jeg har ingen “tæt” på. Ikke nogen jeg ser privat. Ingen jeg lige kan ringe til for bare at slå en sludder af.....Ingen jeg lige kan mødes med over en kop kaffe/lidt god mad og “løse verdenssituationen”.... 👍.....Ingen at følges med i bio, på cafe osv.
Det betyder at jeg ofte, trods et aktivt liv, føler mig ensom i hverdagen. 🥺
Jeg håber derfor, at jeg her kan komme i kontakt med en “håndfuld tøser”, som kunne have lyst til at mødes med henblik på at danne nye, blivende venskaber 🥰

Med kærlig og forventningsfuld hilsen
Solveig


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.752 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Netværk søges
Netværk søges
Jeg er 36 år og fornylig flyttet til Kerteminde. Jeg søger nogle at være i selskab med. Spille brætspil, gå ture, snakke, se film, fiske (har ingen erfaring, men har interessen og en fiskestang), nyde naturen og se på dyr. Er åben overfor nye måder at bruge tiden på. :) Søger netværk af alle køn, i alderen 30-45 år (skal tages som en guideline, ikke et ufravigeligt krav) Det vigtigste er livserfaring, at have mærket lidt til livets mindre kønne sider. Og åbenhed, rummelighed overfor mennesker som er ærlige og legefremme. Jeg kan lide at sejle (jeg har dog ingen båd :-) ) og svømme. Jeg er glad for ordspil og bruger det en del. Humor er en stor del af den jeg er, samtidig med at jeg også har en alvorlig side. En god kombination er vigtig. Ligesom filmene "Nu eller aldrig" og "Vores livs ferie". De handler om alvorlige emner, leveret med et glimt i øjet. Det er sådan jeg foretrækker at tilgå livet. Giv lyd :)
Se Bobl
Netværk/veninder søges
Netværk/veninder søges
Hej, jeg hedder Louise. Jeg runder de 40 år, om ikke så længe : ) Jeg har tvillinger på 10 år, som jeg deler med deres far 7/7 og bor sammen med min kæreste i vores lille rækkehus i kastrup. Til dagligt arbejder jeg inde for sundhedsvæsnet. Det er en anelse grænseoverskridende, at skrive sådan en "bobl", men nu kaster jeg mig altså ud i det : ) I min hverdag mangler jeg nogle søde veninder, som jeg kan nyde forskellige ting med og have det sjovt med samtidig - men også, som jeg kan være fortrolig med på kvinde måden : ) Mine interesser er musik, koncerter, mad, vin, film, cafeture, byture, shoppeture og meget mere. Jeg nyder både at være hjemme og ude. Tænker et møde 1 til 1 lyder hyggeligt, men også hvis man var en gruppe, der kunne finde ud af noget sammen (madklub eller lign,). Skriv endelig og lad os se om der er kemi : )))
Se Bobl