Tilbage til boblerne

Teater og biograf besøg

Jeg hedder Marianne Agoufan og er 54 år og er tilflytter fra Aalborg til Aggersund, hvor jeg nu har boet i 2 år. Jeg er med i Aggersund borgerforening, hvor jeg er meldt ind i bestyrelsen, som sekretær.
Mine interesser er biograftur og teater og jeg søger andre kvinder der har den samme interesse, hvor vi bagefter kunne nyde en kop kaffe og diskutere teaterstykket eller filmen. Da jeg også holder meget af at læse, savner jeg nogle at diskutere skønlitteratur med i nærheden af Aggersund eller Løgstør eller Års.
Den bedste tid kunne være tirsdag aften eller onsdag.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

venskab
venskab
hej alle jeg er en pige på 23 , jeg er har mistet meget af mit netværk. jeg er en pige med adhd og svært ved at skabe nye relationer men vil altid prøve at finde nye venskaber. jeg er bo sat i en lille by, så det vil være fedt hvis nogle i nærheden, men om det så er i den ene eller anden by vi ses vil det være fedt for er god til at når man først snakker sammen og kemien er der så kan jeg altid gøre sådan vi har det sjovt og hyggeligt. jeg er en pige med nogle problemmer men det kan man ikke rigtig mærke på mig,og jeg er lidt ordblind, men er sygmeldt lige pt men skal snart ud i praktik. jeg er dyr menneske men har ingen dyr vil gerne. jeg er sjov og har en lidt sort humor. jeg vil gerne ud og opleve noget cafe ture eller andet og kan os side hjemme og lave noget sjovt, eller man kan os snakke om hvad vi kan lave. jeg søger kun venskab da jeg bor med min kæreste. det kan være hos mig eller hos dig som jeg kommer til at skrive med eller bliver veninder/venner med. og det passer mig bedst om hverdagen eller weekender det er mig lidt ligemeget. håber lidt jeg høre fra jer :)
Se Bobl