Tilbage til boblerne

Fiskekammerat Randers opland.

Jeg søger en fiskemakker / kammerat som vil med på Randers fjord i båd. Jeg er en mand på 61 år og er førtidspensionist.
Jeg har en lille ombygget sejlbåd med påhængsmotor og lille kahyt. Båden ligger i Udbyhøj lystbådehavn. Jeg forventer at min fiskemakker kan give en hånd med ved ud og indsejlingen.
Jeg ser frem til at høre fra dig.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger loyal veninde
Søger loyal veninde
🌳Randers og omegn 🌲 Hejsa, Her er en lille Bobl fra mig, som jeg håber, der er nogen, der vil læse. Jeg er en 21 årig pige, som bor sammen med min kæreste på landet sammen med vores to hunde, kat og franske vædder. Mine dyr er det mest dyrebare, og det er vigtigt, at du også kan lide dyr og evt lidt hundehår på tøjet ;) Jeg er en ganske stille og rolig pige. Jeg vil mene, at jeg er nem at snakke med, og at jeg er god til at lytte. Jeg har været igennem en god mundfuld, og derfor er jeg ret forstående over for det meste. Jeg søger en veninde, som faktisk har lyst til at lære mig at kende - En som har tid til at tilbringe tid med mig, om det så er at gå en tur, tage i biografen, spille spil, spise slik, slappe af, en bytur, på café, bage en kage, etc., så er jeg sikker på, at vi finder ud af det. Jeg har brug for, at vi kan være lidt spontane sammen, så det hele ikke er så planlagt, da jeg godt kan være lidt præget af det, og det trænger jeg til at komme ud af. Det er dejligt, at man nogle dage bare lige tager dagen, som den kommer, og man kan ses, uden det er planlagt 2 måneder i forvejen. Hvis du selv har en kæreste, kunne det være mega hyggeligt, da jeg selv har været sammen med min kæreste i 2 år, og jeg synes, at vi trænger til at lære nogen nye mennesker at kende. Hvis du ikke har en kæreste, så betyder det ikke, at du skal afholde dig fra at skrive. Skriv endelig! Jeg håber, at jeg lyder som et nogenlunde rart menneske. Jeg synes i hvert fald, at du skal give mig en besked, så vil jeg svare hurtigst muligt! Knus og kram
Se Bobl
Veninder søges
Veninder søges
Hej, Jeg søger veninder i Randers, Viborg og omegn. Da jeg savner nogle veninder, hvor man både kan tage en stille hyggestund hjemme med en kop te, men også som er frisk på det skal ske noget mere som måske fest O.L. Det kan desværre godt være svært for mig, at åbne op og forstyrre i andres liv, da jeg er bange for at være i vejen eller noget i dne retning. Så det vigtig at man som Evt. Kommende veninde kan være gode til at hive fat i mig og sig hey Pernille har du ikke lidt til. For vil som regel gerne, men er ikke god til at tage initiativet til det 😩 Vigtigst af alt er vi klikker og kan snakke sammen. lidt om mig selv. Jeg er 29, bor i Kvorning ( mellem Viborg & Randers) med min kæreste, vores søn på 1½år og vores hund. Til hverdag arbejde jeg som salgsassistent i Super brugsen i Spentrup. Min fritid bruge rjeg primært på min kæreste vores søn og så a t for berede til den pige vi får til aug. 😊 Håber du vil skrive så vi kan se om der veninde kemi.
Se Bobl