Tilbage til boblerne

Søger "besøgsven/veninde"

Hej,
Jeg er en ung kvinde på 25 år som lider af anoreksi. Jeg er indlagt på ouh, og søger en der vil komme og besøge mig når jeg er indlagt.
Jeg er tilflytter fra Sjælland og kender ikke så mange i Odense, så tiden kan hurtigt blive meget lang under indlæggelse.
Det kunne være rart at finde en som vil komme, så vi sammen kan gå en tur ned omkring skovsøen, op til byen eller lignende.
Skriv hvis du kunne være interesseret. ☺️
Mvh Julie Larsen


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.100 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Reservebedste
Reservebedste
Kære kommende reservebedste. Efter jeg er blevet skilt fra min eks mand søger jeg en reservebedste til at hjælpe med min søn på 2 år. Det drejer sig om evt. at hente ham nogle eftermiddage og hygge med ham, samt hjælpe til ved sygdom. Mormor og morfar bor begge i nærheden men er begge kronisk syge og kan desværre ikke træde til med den store hjælp, derfor drømmer vi om en person som har lyst til at blive en del af vores familie og skabe relation til både mor og barn. Hvis du ikke bor for langt væk er det helt perfekt. Min søn er en krudtugle uden lige og der er utrolig meget gang i ham, han er en livsglad dreng og udforsker alt han kan komme i nærheden af. Han er meget hurtig til at lære nye folk at kende og vil elske at der kommer flere mennesker i hans liv. Hvis det har fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte mig, og vi kan aftale en dag at mødes for at lære hinanden bedre at kende :)
Se Bobl