Tilbage til boblerne

35 år og på ingen måde overfladisk

Jeg søger veninder til, god vin, mad, en tur ud og danse, men også bare hjemme hygge, gåture osv.

Jeg er træt af overfladiskhed, uærlighed, egoisme og fake personer.

Har brug for folk der mærker livet, føler livet, lever livet, griner og pjatter, tør være sig selv.

Jeg er mega åben, hjælpsom, ærlig og direkte, men jeg savner virkelig nogle tætte veninder som evt også kan mødes samlet flere stykker.

Enten er folk flyttet, gledet væk da jeg var syg, eller aldrig kan komme til mig - altid mig der skal komme - det er ikke længere nok... Og jeg orker ej heller aflysninger i sidste øjeblik gang på gang.

Jeg elsker dyr har 2 katte og en papegøje 🙈😍

Jeg går mest i sportstøj, er ikke en "dulle" misforstå mig ret 🤪

Så hvis det lyder interessant, så skriv endelig ☺️


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.224 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Haarby Gymnastik Afdeling søger dig
Haarby Gymnastik Afdeling søger dig
Hej allesammen. Jeg hedder Ann-Mari. Jeg er 42 år gammel. Jeg er gymnastik instruktør i Haarby Gymnastik afdeling. På vegne af afdelingen søger jeg herigennem unge drenge og piger - eller voksne, som kunne tænke sig at blive en del af afdelingen som hjælpe trænere, når sæsonen begynder igen til september. Man skal være mindst 13 år gammel for at kunne blive hjælpe træner, man skal have lyst til at tilbringe et par timer om ugen sammen med nogle skønne børn og dygtige instruktører. Man skal være mødestabil og derudover skal man deltage i et weekend kursus som bliver betalt af foreningen. Vi mangler friske drenge og piger - men voksne må også meget gerne melde sig. Vi mangler hjælpere på vores Krudtugle-hold med børn i alderen 4-6 år. Og på vores springhold med børn fra 0-2 klasse og 3-7 klasse. Krudtuglerne træner om torsdagen fra kl. 16.30 - 17.30. Og springholdene træner om mandagen fra kl. 16.00 ... Hvis du sidder og tænker at det er noget for dig at være frivillig og være med til at gøre en forskel for børn, så send mig en besked. Som sagt mangler vi friske drenge og piger - men også meget gerne voksne. Håber at høre fra dig. På vegne af Haarby Gymnastik afdeling Venlig hilsen Ann-Mari.
Se Bobl
Modne damer til hygge/strikke,Od.SV
Modne damer til hygge/strikke,Od.SV
Jeg er en kvinde på 62 år, som savner hyggeligt samvær, med andre modne kvinder. Jeg har en skøn lille social hund, som jeg går lange ture med, og det kunne da være hyggeligt med lidt selskab. Jeg strikker en del, og kunne godt tænke mig at komme igang med at hækle, hvis nogen vil hjælpe mig lidt på vej ;) Vi kunne også lave mad sammen, og hygge med lidt vin/kaffe, af og til. Jeg lægger meget gerne hus til, hvis nogen har lyst til det.. Jeg bor i rækkehus i Sanderum, men forventer at flytte til Hjallese inden så længe. Jeg har ikke bil, så det skal helst ikke være alt for langt fra mit område, da jeg skal cykle rundt. Håber at høre fra nogle modne damer, der ligesom jeg savner lidt selskab og hyggelige oplevelser. Venligst Conni
Se Bobl