Tilbage til boblerne

Madklub med mere

Madklub, der afholdes hver den første mandag i måneden på skift hos medlemmerne.
Vi taler ikke om gourmet mad, men ganske almindelig aftensmad.

Vi er tre kvinder i alderen fra 52 til 64 år.

Endvidere skal medlemmer bidrage med forslag til social aktiviteter som eksempelvis: Biograf, museumsbesøg, cykel- og gå ture m.m..

Vi er ikke interesseret i henvendelser fra folk, der ikke vil afholde middag hjemme hos dem selv.

Vi mødes i Absolon Kirke, Sønder Boulevard:
Tirsdag 16. juli 2019 kl 1930
Onsdag 24. juli 2019 kl 1930
Jeg har en sommerhat på


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Sød veninde tilbydes
Sød veninde tilbydes
Hej med dig! Jeg leder efter nye veninder til at kunne lave alting og ingenting sammen med. Kort om mig: Jeg er 26 år, bosat i KBH, i fast arbejde og fast kæreste gennem de sidste mange år. Jeg har ikke en ting, som jeg virkelig brænder for, men interesserer mig for mange ting fx for serier, mad og madlavning, hjem- og haveindretning, gør-det-selv-projekter og er en kæmpe dyreven-og fan. Jeg er openminded, griner meget højlydt, smiler meget og jeg kan tage en joke! Til tider føler jeg mig akavet, jeg er desværre god til at overtænke ting og kan fremstå selvsikker, selvom jeg føler mig ekstremt usikker. Jeg søger efter veninde/r omkring min egen alder og med lignende interesserer/ personlighedstræk til at hygge og snakke med, dobbeltdate med, lave nogle aktiviteter sammen,evt starte en madklub eller andet hyggeligt. De seneste år har jeg haft travlt med arbejde og haft et manglede overskud, som har gjort at jeg har haft lukket mig lidt inde og derfor er nogle veninder også faldet fra, men NU er nok nok, og jeg er igen klar på være mere social og udadvendt. Da jeg finder det enormt grænseoverskridende at poste boblen, har jeg valgt ikke at poste et billede med, men send mig en besked, så kan vi altid tage den derfra, se om kemien er der og udveksle billeder af os selv. Sophie 🌼 Sep.18
Se Bobl
Socialt netværk ønskes
Socialt netværk ønskes
Jeg hedder Nanna og er 43 år. Jeg er adoptivbarn fra Indien. Jeg bor ved Aabybro og har bil. Jeg søger at udvide mit sociale netværk. Jeg er tilflytter til Nordjylland og bor sammen med min mand ( og min hund - tro følgesvend Emma). Min familie er lille og bor ikke i nærheden. Min mand og jeg er desværre barnløse. Det at vi er barnløse, og at jeg har svært ved at etablere oprigtige sociale, vedblivende og nærværende fælleskaber gør at jeg prøver at oprette en "bobl". Selv om det at oprette en sådan "bobl" i sig selv også er en udfordring. Men jeg har håb og tro på det kan byde noget positivt med sig. Jeg vil gerne tænke om mig selv at jeg er en oprigtig, nærværende og omsorgsfuld ven og kan stoles på. Glad, humoristisk,seriøs og vil også de alvorlige og fortrolige snakke. Min tilværelse opleves til tider ensom og angstprovokerende. Det skyldes selvfølgelig også at jeg har været igennem alvorlig sygdom, fået konstateret let aspergers i en sen alder, mange menneskelige afvisninger (oplever ikke at være en del af et fælleskab), fik hudsygdommen vitiligio, og at skulle sande et liv uden børn. Jeg har forsøgt på forskellig vis at bryde ud af den tilværelse der kan være svær. Men uden held. Jeg har ikke de traditioner og holde punkter i mit liv med andre mennesker jeg så inderligt ønsker mig. Mange i ens omgangskreds har qua børn, studie, arbejde mv. dannet venskaber og traditioner. Jeg har svært ved de uformelle fora fx msn, facebook osv. Møde i virkeligheden med hinanden med gode oplever i fokus, reglmæssig mail skrivning (penneven) og en telefonsamtale er mere mig, hvor relationen er levende og man faktisk lære hinanden at kende.. Jeg er uddannet pædagog arbejder til daglig på fuldtid - et arbejde som jeg er meget optaget af og engagere mig i. Udefra kan det se ud som om alt er intakt og godt. Da jeg klare dagligdagen og det, der forventes af mig. Jeg drømmer om at have fælleskaber hvor vi fx har madklub, kortspil klub, gå i teater - kulturelle oplevelser, tage på ture,Studiegruppe, hvor vi kunne diskutere pædagogik og etik mm. standtur, gåture i vores smukke danske landskab, Jeg ser tit arrangementer, foredrag mm. jeg gerne ville deltage i, men mangler en ven at følges med. Lad ikke afstanden afholde dig. Jeg kommer både til Mors, Thisted, Hjørring, Ry, Århus, Aalborg, Nørresundby. Har du lyst til at lære mig at kende høre jeg meget gerne fra dig. Alder er underordnet - det er relationen der er vigtig for mig. Måske kan du inspirer mig med ting at følges ad til.
Se Bobl
Kristen madklub
Kristen madklub
Jeg søger madinteresserede til madklub, en gang/måned, feb-juni og sep-nov, dvs. 8 gange i året. Vi skal have sat et hold, for at det er interessant at skrive ret meget mere. Basale kristne værdier er grundlaget, uden det behøver diktere retter eller andet, udover bordbøn. Men derfor kan der jo udmærket være lidt tekstlæsning, der går på omgang. Madklubben er for voksne. Vi skal finde et sted, vi kan være. Jeg har nogle tanker, hvor vi måske kunne søge om at være, men der skal først være et hold... Ping på mailen og bekræft, at du gerne vil være med, så koordinerer jeg med henblik på et lille sættemøde. Vær opmærksom på, at du med dit svar bekræfter, at du ønsker at være med og deltage aktivt. Det er en forudsætning for, at vi kan søge om adgang til et egnet sted.
Se Bobl
Strikke, hækle, krea
Strikke, hækle, krea
Jeg leder efter andre i "nærområdet" der kunne være interesseret i at mødes og nørkle sammen. Om det er strik, hækl, perler eller noget helt andet. Måske vi kunne hjælpe hinanden med at lære noget nyt. Eller måske du gerne vil lære at strikke/hækle? Jeg forestiller mig det skulle være et mere eller mindre fast interval og vi kunne skiftes til at mødes hos hinanden. At vi er en 3-6 stykker måske? Lidt om mig: Jeg er 32 år, bor i Gudbjerg sammen med min kæreste og vores to døtre på. 2.5 og 1 år. Jeg har rimelig erfaring både med strik og hækle. Men er langt fra så dygtig og garvet som jeg gerne ville være. Pt. er jeg ledig/sygemeldt og har derfor mange timer i løbet af dagen, der godt kunne bruges til at være lidt kreativ sammen med andre. Jeg har bil så kan godt komme rundt. Glæder mig til at høre fra dig :)
Se Bobl