Tilbage til boblerne

Søger gode veninder

Halløj. Jeg bor i Horsens og mine forældre er skilt. Jeg er 15 og er moden af min alder. Lige pt. går jeg på efterskole og har derfor ikke mange venner hjemme. Jeg er et rigtig familie og venne-menneske.
Skriv hvis du har lyst <3

Ps. jeg er hende den blonde på billedet!!


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger gode veninder
Søger gode veninder
Er en 34 årig frisk kvinde som er gift og Mor til to piger på 8 og 11 og en dreng på 4 . Jeg er flyttet fra Jylland til Ørestaden i december :) jeg har søde veninder herovre men mangler bare nogle tætte loyale sjove piger i mit liv som kan være med på gode middage, cafe hygge og byture og bio og hygge med mine unger eller måske dine hvis du har nogle :) jeg er ekstremt ærlig. Jeg er loyal og jeg har altid mine veninders ryg så de føler de har et sted de kan falde ... jeg er der ik kun når solen skinner :) Jeg elsker lange ture i naturen og være spontan, rejser meget rundt i USA specielt og har absolut mod på at rejse med venner veninder / par med børn der kan rejse og se livet andre steder med min mand og jeg :) når man kender folk godt nok :) jeg læser til dagligt hjemmefra og tager kursus for at undervise i angst og depressions ramte unge . du må gerne ha samme interesser som jeg men ikke et must ! Jeg elsker sjov og ballade og sort humor 🤷🏼‍♀️ Det er vidst kortest beskrevet om mig :) Jeg vil gerne skrive med folk før jeg mødes med dem :) ha en dejlig dag :)
Se Bobl
Søger gode , trofaste veninder/venn
Søger gode , trofaste veninder/venn
Hej , jeg hedder Sarah , jeg er 29 år gammel. Jeg mor til 2 drenge børn ,. Den ene er 2 år og bliver 3 til januar og den næste komner til august- september Jeg kunne super godt tænke mig at få flere bekendtskaber hvor interessen er gensidig Søger nogle dejlige venner og veninder man kan ses med og lave mad sammen med og tage i byen og drikke kaffe, the. Tage ud og spise brunch, gå turer, træne sammen, tage på udflugt og have aften med dans , jeg er super sød, imødekommende, stort hjerte og tænker på andre. I min barndom har jeg aldrig haft så mange venner og veninder fordi jeg flyttede fra afrika til danmark så har stort set hele mit liv været alene uden venner ,og det er fra folkeskoken , uddannelser. så jeg vil godt bygge nye venskaber op igen. Min familie er mine venner og min nye familie er også mine venner både mine børn og mand. Hvis jeg lyder som en du godt vil ses med kontakt mig , læg en besked og lad os se om vi er et vennematch
Se Bobl