Tilbage til boblerne

Seniordans Egeris/Højslev/Balling

Sjov motion- motion for sjov.
Har du lyst til at prøve, danser vi i Egeris Gammelgårdsvej 12 Tirsdage fra kl. 14 - 16.

Højslev onsdage fra kl. 14.00 - 16.00
Søby-Højslev Arena Stoholmvej 20
Balling torsdage fra kl. 14.00 - 16.oo
i Aktivitetscentret Nørregade 18 Balling

Yderligere oplysninger kontakt på tlf. 51776043

Mød op og vær med, du behøver ikke at have en partner med, for i seniordans danser vi ikke herrer og damer, men rød og blå.
Så der er ingen undskyldning for ikke at prøve.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.226 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Seniordans
Seniordans
Dans dig gennem livet, - det lyder herligt!!! Hvem kan sidde stille til en dejlig melodi? Man får det meget bedre i selskab med andre, alle kan være med og det er en god og livlig motionsform, der kan få pulsen lidt op. Seniordans er en danseform der er tilegnet folk i alderen 60 +. Til Seniordansen møder man nødvendigvis ikke op parvis, men finder sammen ved dansen. Seniordans skal prøves, det kan være temmelig vanedannende. Vi danser på Baunebakkeskolen mandage kl. 16.30 Der er altid plads til én mere. Kom og prøv om det er noget for dig! Se evt. www.seniordanshimmerland.dk En danser udtaler: Seniordans, mon det er noget for mig. Men hold da op, hvor blev jeg overrasket. Er man lidt træt, bliver det hurtig glemt når musikken spiller. Man bliver fyldt med glæde og positive tanker. – Super godt! Man bliver høj” af at danse seniordans.
Se Bobl
Oplev AktivitetsCenter Skjern
Oplev AktivitetsCenter Skjern
Vi er et aktivitetscenter for 60 + og førtidspensionister. Har du lyst til at møde andre, deltage i aktiviteter og det sociale samvær, Det har du rig mulighed for det på AktivitetsCenter Skjern. Medlemskort koster 305 kr. årligt. Der er desuden mulighed for at købe kaffe, brød og frokost. Der foregår forskellige aktiviteter i løbet af ugen fx Afspænding, Akryl maling, Bagegruppe, Balance og hjernetræning, Billiard, Bob, Bordtennis, Bowls, Cykelture, Digitalfoto og redigering, Engelsk, Folieflet, Filtning, Fællessang, Glas, Hold med åben træning, Hverdagmad for mænd, Gummi - genbrug, Ipad/tablet og smartphone hjælp, It, Knipling, Kort spil, Kreativ gruppe, Kreativ klub for førtispensionister, Laser og Pjalter, Lav dine egne kort, Linedance, Læsekreds, Madlavning for mænd, Maling på glas, Mandagsgutter, Massagebold, Motionsvenner-hold, Nørklerne, Onsdagspigerne, Oplæsning, Orkis, Papirflet, Patchwork, Petanque, Rygtræning, Seniordans, Skak, Skindsyning, Slægtsforskning, Stavgang, Strik for begyndere, Strikkeklubben, Stolegymnastik, Strømpefigurer, Træ og Metal værksted, Vævning, Åben træning, Yoga Udvalget af aktiviteter kan varierer efter sæson. For flere oplysninger se vores hjemmeside: www.aktivitetscenter-skjern.rksk.dk eller ring på tlf: 99 74 10 51
Se Bobl