Tilbage til boblerne

Veninde/Ven til gå ture i det fri.

Hejsa

Jeg er en kvinde på næsten 39 år, fra Sevel.
Jeg er førtidspensionist, pga rygskade og medfølgende depression, og jeg har mistet kontakten til stort set hele min tidligere venskabskreds, efter jeg flyttede herop.

Derfor søger jeg efter nye venner/veninder, til gåture i området til en start, og hvis vi finder ud af at vi klikker godt sammen som veninder/venner, kunne det være fedt med en tur i biffen, koncerter, cafebesøg eller hvad vi nu lige ellers får af tossede ideer.

Jeg har desværre ikke bil, så er ret fanget i Sevel/Vinderup i hverdagene.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.221 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Besøgsven i psykiatrien
Besøgsven i psykiatrien
Bliv besøgsven i Retspsykiatrien Middelfart – Et anker Karl har for meget fritid…synes han selv, så derfor har han meldt sig som besøgsven i retspsykiatrien. Men det er ikke kun det der med fritiden, han vil også gerne give noget til et andet menneske, ikke af pligt, men af lyst. Han har spurgt om mange ting inden han sagde ja, for hans kone synes ikke om ideen. Det griner han lidt af i dag, for besøgstjenesten har givet ham så mange nye vinkler på psykiatrien og den forskellighed vi har i vores samfund og opvækstvilkår. Han besøger Mads ca. 2 gange om måneden, de drikker kaffe, spiller kort og diskuterer fodbold i en times tid. De har planer om at tage på en fisketur i løbet af foråret, for man snakker så godt når man fisker. Røde Kors har i samarbejde med Psykiatrisk Afdeling Middelfart etableret en besøgstjeneste og vi søger lige nu frivillige besøgsvenner. For at være besøgsven skal du have lyst at give din tid et par gange om måneden, i bytte får du smil, latter, indtryk, aftryk og samvær med et menneske som har en anden hverdag end din. * Det er i mødet med et andet menneske at man udvikler sig 😊 Ring til aktivitetsleder Mette Bugge på 53822530 eller send en mail på middelfart.anker@rodekors.dk, så kan du få meget mere at vide…og det er ikke farligt.
Se Bobl
FDF - tilbyder godt fællesskab :-)
FDF - tilbyder godt fællesskab :-)
Giv børn og unge et ståsted at møde verden fra. Har du lyst til at være med til at give børn og unge fra Ydre Østerbro/Lundehus/Ryparken et ståsted at møde verden fra? Så gå sammen med os. Vi er 14 FDFledere, som hver onsdag mødes i Lundehuskirken og laver aktiviteter for børn og unge. Vi laver masser af friluftsliv og elsker at lege. Det vrimler ind med børn, som gerne vil være med :-) Vi tager på ture og lejre og billedet her er fra vores sommerlejr i på Bornholm i år. FDFlederne er mellem 18 og 52 år. Der er en god gruppe unge, nogle familiefædre og et par friske teenagemødre. Måske har du selv været FDFer en gang, måske har du være spejder - en fordel men ingen forudsætning - vi søger voksne med noget på hjertet. Du kan læse mere om, hvad vi laver på vores FBside FDF K27 Lundehus eller på www.fdf.dk/k27lundehussogn
Se Bobl