Tilbage til boblerne

Natur & kunst

Hejsa!:) Jeg er en 40 årig frisk kvinde, som søger en oplevelse makker:). Arbejdslivet gør det desværre svært at få tid til at have sjove berigende oplevelser med mine få venner.

Så er du frisk på gåture i naturen, bifture, museumbesøg og musik, så skriv gerne. Jeg kunne faktisk også tænke mig at tage til svømning - er begynder dog.

Jeg elsker skønhed, enten i form af maleri, melodi, skulptur, den perfekte skabte natur, dance ( mest contemporary), design, etc. Jeg er desværre ikke født kreativ, men beundrer krativitet... Lad mig høre fra dig, hvis du har samme interesser:)

Vh
Oussa


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.145 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Rebelsk outsider søger ligesindede!
Rebelsk outsider søger ligesindede!
Jeg er en meget rebelsk person, der adskiller mig fra mængden! Jeg holder meget af at lave kunst og spille guitar. Og jeg foretrækker at lytte til musik, fra 60'erne og 70'erne. Og i særdeleshed, er jeg meget inspireret af Jimi Hendrix. Tøjstilen og livssynet fra dengang, holder jeg også meget af. Og så elsker jeg desuden punk. Men det skal være ÆGTE og RÅ punk... Jeg er som sagt en meget rebelsk person, hvilket jeg har været siden jeg blev født. :-) Jeg søger veninder, der ligesom mig selv er rebelske modstandere og som elsker musik. Jeg søger veninder, der synes at det nutidige samfund er sygt og som holder af at sidde og drømme sig tilbage til de gode gamle dage, veninder man kan betro sig til, ha' det sjovt sammen med, gå til koncerter sammen med, eller en tur på cafe'. Med andre ord, søger jeg veninder der er rebelske af natur. Og som man samtidig kan lave alt muligt sammen med!
Se Bobl
Tosset med kunst ...
Tosset med kunst ...
Jeg er 66 år, pensionist og tosset med kunst og kreativitet. Jeg forsøger ind imellem med maleri, og selvom det er småt med talentet, så er det dejligt, at få udtrykt sig selv. Det, som som i mine øjne gør kunst så spændende, er at alle kunstnere har deres helt eget udtryk, deres eget sprog. Og det er faktisk ret let at lære deres sprog, hvis man er interesseret. Man behøver ikke være ekspert for at kunne genkende et værk af Matisse, Monet, Chagall osv.. Jeg tilstår gerne, at jeg ikke har forstand på den nyeste kunst og synes nok, at den ofte er lidt fortænkt - som når nogen stiller en plasticstol op på et podium og kalder det en installation. Jeg vil kalde det kejserens nye klæder og det vil jeg helst ikke bruge min tid på... Jeg vil derimod meget gerne møde mennesker med samme interesser, udveksle tanker og ideer, se noget kunst sammen - måske ligefrem ta' på rejse for at se på go' kunst. Jeg vil gerne tilføje, at jeg også holder meget af musik, går gerne til forskellige slags koncerter, og jeg er glad for at gå lange ture i den smukke natur..
Se Bobl
Mænd uden børn
Mænd uden børn
Lad os samle en gruppe mænd der ikke har børn og gå i skoven, spise noget mad, spille et spil og drikke en øl. (9/6-19: Pt er vi 4, så der er plads til flere) --- Mine venner har fået børn og dårligere tid til at ses, så jeg leder efter nye mandlige bekendtskaber, der ikke har børn :-) Jeg vil gerne samle omkring seks mænd i alderen cirka 30-50 (jeg er selv 37). Vi mødes mødes fire gange og hygger, snakker og gør et eller andet i eller omkring København. Efter de fire gange er der måske to der mødes på egen hånd og hjælper hinanden med en carport, vi alle finder måske ud af at det der med at tage i skoven var ret hyggeligt og det vil vi gerne igen om tre måneder, eller fire af jer finder ud af at I gerne vil tage et kursus sammen på folkeuniversitetet. Jeg forestiller mig denne rækkefølge, med fx tre ugers mellemrum, hver gang tre timer: • MAD & SPIL. Første gang mødes vi hos mig en aften og spiser noget mad og spiller et brætspil. • NATUR. En eftermiddagstur i skoven med mad over bål eller den lettere variant primus. • KAFFE & SNAK. En eftermiddag med god kaffe og snak om at være mand i dether samfund. • UD & ØL. En burger et sted og en øl et andet sted. Jeg tænker at seks personer er en god størrelse til sådan en gruppe (da det dels er det maksimale man kan sidde om mit spisebord – men også), da det så bliver ret uformelt at mødes. Man behøver ikke at være så meget på som hvis man kun er to personer der mødes og seks personer er også stort nok til at en kan falde fra, hvis han tænker, at det ikke lige er ham alligevel eller han ikke kan den dag vi skal mødes. Hver gang er tre timer, da det så er lettere at overskue. Alle mødegange bliver i weekenden; fredag aften, lørdag eller søndag. Jeg håber på en gruppe, hvor det ikke kun handler om den aktivitet vi laver, men hvor man også er nysgerrig på hinanden. SKRIV en privat besked til mig herinde, hvis du synes det her lyder interessant (eller vil invitere mig med til noget). Om mig: Jeg er 37 år, bor København og synes Boblberg er et ret spændende koncept. Oprettet: 1. juni 2019 (Jeg opdaterer teksten en gang om ugen, med hvor mange der er på i gruppen)
Se Bobl
32-årig søger nye bekendtskaber
32-årig søger nye bekendtskaber
Efter tre år i Sønderjylland er jeg tilbage i Odense. I mellemtiden har mine veninder fået børn og har travlt med dette. Jeg savner nogen at grine med, opleve med, snakke med, være stille med, udvikle mig sammen med - måske er det dig? Om mig: - Bosat i Odense - 32 år, single - uddannet biolog, søger pt arbejde Som person er jeg nysgerrig, positiv, introvert, men nem at snakke med, jeg er mild, stabil og du ved, hvor du har mig. Jeg er rummende - vi har alle en fortid. Jeg nyder: - At gå ture; både i by og natur - Cafe/Biograf/koncerter osv - Kulturelle oplevelser: Museer, teater, foredrag - Fordybelse: Læse bøger, fotografere, se film, høre musik - Træning, både styrketræning og yoga - Alt hvad der har med mad at gøre ;) Om dig: - m/k, gerne bosat i Odense eller på Fyn - Om du er 25 eller 45 år er ikke så vigtigt - Du værdsætter stabilitet og loyalitet i et venskab - Om du har børn eller ej er uden betydning - Du kan også tage initiativ til at ses Måske er vi 4-6 stk, der har lyst til at mødes til sociale arrangementer? I så fald, sig til ;) Jeg glæder mig til at høre fra dig. mvh Camilla
Se Bobl