Tilbage til boblerne

Natur & kunst

Hejsa!:) Jeg er en 40 årig frisk kvinde, som søger en oplevelse makker:). Arbejdslivet gør det desværre svært at få tid til at have sjove berigende oplevelser med mine få venner.

Så er du frisk på gåture i naturen, bifture, museumbesøg og musik, så skriv gerne. Jeg kunne faktisk også tænke mig at tage til svømning - er begynder dog.

Jeg elsker skønhed, enten i form af maleri, melodi, skulptur, den perfekte skabte natur, dance ( mest contemporary), design, etc. Jeg er desværre ikke født kreativ, men beundrer krativitet... Lad mig høre fra dig, hvis du har samme interesser:)

Vh
Oussa


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Tosset med kunst ...
Tosset med kunst ...
Jeg er 66 år, pensionist og tosset med kunst og kreativitet. Jeg forsøger ind imellem med maleri, og selvom det er småt med talentet, så er det dejligt, at få udtrykt sig selv. Det, som som i mine øjne gør kunst så spændende, er at alle kunstnere har deres helt eget udtryk, deres eget sprog. Og det er faktisk ret let at lære deres sprog, hvis man er interesseret. Man behøver ikke være ekspert for at kunne genkende et værk af Matisse, Monet, Chagall osv.. Jeg tilstår gerne, at jeg ikke har forstand på den nyeste kunst og synes nok, at den ofte er lidt fortænkt - som når nogen stiller en plasticstol op på et podium og kalder det en installation. Jeg vil kalde det kejserens nye klæder og det vil jeg helst ikke bruge min tid på... Jeg vil derimod meget gerne møde mennesker med samme interesser, udveksle tanker og ideer, se noget kunst sammen - måske ligefrem ta' på rejse for at se på go' kunst. Jeg vil gerne tilføje, at jeg også holder meget af musik, går gerne til forskellige slags koncerter, og jeg er glad for at gå lange ture i den smukke natur..
Se Bobl
Rebelsk outsider søger ligesindede!
Rebelsk outsider søger ligesindede!
Jeg er en meget rebelsk person, der adskiller mig fra mængden! Jeg holder meget af at lave kunst og spille guitar. Og jeg foretrækker at lytte til musik, fra 60'erne og 70'erne. Og i særdeleshed, er jeg meget inspireret af Jimi Hendrix. Tøjstilen og livssynet fra dengang, holder jeg også meget af. Og så elsker jeg desuden punk. Men det skal være ÆGTE og RÅ punk... Jeg er som sagt en meget rebelsk person, hvilket jeg har været siden jeg blev født. :-) Jeg søger veninder, der ligesom mig selv er rebelske modstandere og som elsker musik. Jeg søger veninder, der synes at det nutidige samfund er sygt og som holder af at sidde og drømme sig tilbage til de gode gamle dage, veninder man kan betro sig til, ha' det sjovt sammen med, gå til koncerter sammen med, eller en tur på cafe'. Med andre ord, søger jeg veninder der er rebelske af natur. Og som man samtidig kan lave alt muligt sammen med!
Se Bobl