Tilbage til boblerne

Reservebedster

Bonusbedster søges i Herning området

Jeg er alene med 3 børn drenge på 18-17 og 7,5 år - jeg arbejder selv på en folkeskole.
Begge mine forældre og min søster er gået bort. Drengens far har meget begrænset interesse i drengene. De store er begge på videregående uddannelse og godt igang med deres liv - men yngstemanden mangler virkelig en, eller nogen der vil ham, og har lyst til at være sammen med ham. Derfor håber jeg der er nogen der har tid og overskud til at glæde en dreng og som vil være en del af ham og en del af os.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.144 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Reservebedster søges
Reservebedster søges
Hej, jeg hedder Isak og er 4 år. Min mor og jeg kunne rigtig godt tænke os at finde et reservebedstepar, da vi føler vi mangler lidt familie. Min mor har fået mig med hjælp fra en donor og derfor har jeg ikke nogen far og derfor "kun" ét sæt bedsteforældre. Vi har især brug for hjælp når jeg bliver syg og ikke må komme i børnehave, så derfor skal du/I helst være pensionister. Men mest søger vi en udvidet familie, som vi kan hygge med, spise med, fejre med og alt det andet dejlige vi kan komme i tanke om. Jeg sidder sjældent stille mere end et par minutter ad gangen, så du/I må meget gerne være friske og rørige. Jeg elsker nemlig at komme på tur og fjolle i haven/gården/legepladsen osv. Min mor og jeg håber rigtig meget at I har lyst til at være en del af vores liv. Vi kan ikke betale jer med penge, men vi har masser af kærlighed og kram at give af. Kærlig hilsen Isak (og min mor, Ida)
Se Bobl
Veninder/vennepar/reservebedster
Veninder/vennepar/reservebedster
Jeg er en kvinde på 49 år. Trods mere end 18 år i området, er det ikke lykkedes mig at finde nogle gode, nære veninder! Derfor søger jeg søde, loyale veninder, til alt lige fra bio ture, shoppeture, kaffeslabarads i hjemlige omgivelser.. etc! Hvis du også mangler den der veninde, du kan snakke med om alt, som du savner 5 minutter efter at hun er gået ud af døren, som du kan grine med over småting og som altid vil støtte dig uanset hvad, så skriv endelig! Derudover søger jeg reservebedster hovedsaglig til samvær med min lille datter, som aldrig har kendt hendes mormor! Hun savner virkelig en “mormor”, der vil hygge med hende, ja kort sagt lave de ting med hende, som søde mormødre plejer at gøre med deres børnebørn! Og sidst men ikke mindst, så kunne det være virkelig fedt, hvis der sad nogle jævnaldrende par - M 52 K 49 - som lige mangler et par som os i deres omgangskreds! Ud over at være gift med min mand, er jeg en stolt mor til tvillinger på 16 år, en efternøler på 6 år, samt bonusmor til 2 voksne piger på 23 og 25 år. Skriv endelig - og lad os se om kemien er der!!
Se Bobl
Reservebedster søges i Køge
Reservebedster søges i Køge
Bliv Reservebedste i Køge Reservebedsterne er en lokal forening i Køge, der hjælper pressede børnefamilier med at få enderne til at hænge sammen, når børnene er syge. Reservebedsterne står nemlig klar til at rykke ud og drage omsorg for de små, så deres mødre og fædre kan komme på arbejde. Vi søger løbende nye reservebedster. - Du bestemmer selv, hvor ofte og hvor mange timer du vil arbejde Som reservebedste skal du have erfaring med pasning af børn samt ren straffe- og børneattest. Du tilbydes relevante kurser som f.eks. førstehjælpskurser og kurser i håndtering af de mest almindelige børnesygdomme. Pasningsordningen gælder for syge børn, der er bosiddende i Køge Kommune. Man skal være medlem af foreningen for at benytte ordningen. Læs mere på www.reservebedsterne.dk
Se Bobl