Tilbage til boblerne

Fællesspisning? (vegetar)

Hejsa!
Kæresten og jeg er tilflytter!
Det kunne være lækkert med noget fællesspisning!
Derfor hvis du er til vegetar mad, og rolig stemning så vil vi gerne byde på middag. Derudover har vi rigtig glade for brætspil! Vi ejer ikke et tv og derfor er film hygge lidt svært 😂


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.098 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Vegetar-anmelder-klub
Vegetar-anmelder-klub
Smagsrødderne er en ny vegetar-klub hvor vi går ud og spiser sammen og anmelder gode vegetar-spisesteder. Udgangspunktet er hygge og snak hvor vi lærer ligesindede at kende, men vi er samtidig en anmelder-klub hvor vi giver stjerner og laver små, sjove, personlige anmeldelser af de steder vi sammen spiser på. Vi har en fælles offentlige Facebookside som vi poster anmeldelserne på. www.facebook.com/Smagsrodderne Da det er en social klub, skal alle anmeldelser forinden være postet som event i vores medlemsgruppe, hvor alle medlemmer inviteres til at deltage. Er det noget for dig? Du er ikke blot vegetar eller veganer, men går også op i god veltillavet mad. Vi er ikke professionelle anmeldere, men kan godt smage forskel på forskellige ingredienser og kvaliteter. Måske ved du lidt om ernæring eller måske er du selv god til at lave mad? Måske er du bare madglad ☺ Vi er smagsrødder - det handler om smag, sjov og social sammenkomst.
Se Bobl
Fællesskab i Saltum.
Fællesskab i Saltum.
Er du ensom har du mulighed for at være samnen med andre ligestillede i Saltum. Hver onsdag fra kl 14 til ca 18,45 er der hygge og fællesspisning i Baptistkirken. At det foregår i kirkeligt regi betyder at man.udsættes for et par sange fra højskolesangbogen og arrangementet slutter altid med et fælles fadervor. Ingen tilmelding. Kirken åbner i kælderen, indgang rundt om kirken fra kl 14. Kl 15 kaffe, kl 17,30 aftensmad Det er normalt at folk kommer, når de kan, nogle kommer blot for at spise aftensmad, andre er der fra åbning og indtil det er slut. Aktiviteter, klippe, klistre, sy, strikke, orkere, diverse almindelige brætspil, hjælp til hinanden med alt muligt, har du en pære der skal skiftes,kan det også lade sig gøre, eller andre overkommelige småting, hjælp til kommunale formularer, ja kun fantasien sætter grænser. Aftensmad i almindelig daglig kvalitet koster 25kr incl eftermiddagskaffe. Desværre er juli måned lukket og næste arrangement foregår den 1. onsdag i august med en tur til Fur i bus. Afgang 9,30 fra saltum pris 350kr incl alt hjemkomst ca 20,00 Alm næste sammenkomst ,2 onsdag i august fra kl 14.
Se Bobl
Kor - Joe's Angels
Kor - Joe's Angels
Et kor med plads til alle! Med korleder Nickie Johansson ved roret lægger vi fra kaj med kyndig og underholdende vejledning i brug af stemme og krop. Vi synger et blandet repetoire og byder os til med små koncerter når lejligheden er der. Man skal ikke nødvendigvis kunne synge i forvejen - hos os er der plads til alle, der glædes ved at synge og grine sammen - kom ombord! Vi synger hver anden onsdag kl. 13.00 - 15.00 i den smukke Klærkesal ved SeniorCentret Sct. Joseph, Griffenfeldsgade 44, 2200 København N. For 120,- kr pr. måned får du ligeledes medlemsskab af selve Seniorcentret Sct. Joseph, hvor vi har mange arrangementer, kreative værksteder, fællesspisning og motion. Du er velkommen uanset hvilken kommune du bor i. Få mere information ved at kontakte tovholder, Lis Kejling: lis.kejling@gmail.com / 26280539. Læs mere på seniorcentret.dk - eller kig forbi til åbent hus hver den første mandag i måneden kl. 10.00.
Se Bobl