Tilbage til boblerne

Veninder søges

Hej! Jeg er 22 år gammel, oprindeligt fra Fyn, men er flyttet til Esbjerg kommune i forbindelse med mit studie. Jeg har slået mig ned i Bramming, da jeg har købt hus her med min kæreste.

Jeg har af samme årsag mistet en del af min vennekreds idet de fleste af mine gymnasie-veninder/venner er flyttet til Odense eller Aarhus, dette giver desværre anledning til at vi ikke får set hinanden og jeg søger derfor efter nogle nye bekendtskaber idet jeg inderligt har et ønske om at falde godt til herovre.

Til daglig studerer jeg til Bioanalytiker, arbejder i Bilka i Esbjerg og holder meget af at komme afsted i fitness så snart det er muligt, kunne dog godt bruge en der kunne hjælpe mig med at komme af sted, jeg har medlemskab i Gørding motionscenter :)

Jeg lider dog lidt af ensomhed, da min kæreste arbejder mange døgnvagter i løbet af ugen og søger derfor nogle veninder til at lave noget sammen med engang i mellem.. Dette kan være alt fra en gåtur, til en gang aftensmad/frokost eller en tur en byen (Jeg gør dog lige opmærksom på at jeg ikke går i byen ret meget, så hvis du søger en til at gå i byen med hver weekend er det desværre ikke mig du søger, jeg er mere familie/hygge mennesket, men tag ikke fejl kan sagtens feste sommetider ;) )

OBS. billede er nogle år gammelt, bare så vi ikke laver en "tinder" ups'er. Jeg ser lidt ældre ud i virkelig live.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.096 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Veninder søges
Veninder søges
Hej 😊 Jeg er en frisk ung kvinde som søger venskaber gerne nogle fra Køge 😉 Jeg søger nogle som ikke kun har tid til at ses i weekender og om aftenen da det er der jeg ikke så tit kan ses da jeg er gift og har en datter. Det må gerne være nogle der er samme interesser som mig, men kemien er vigtigere. For jeg har mange interesser så der er nok en der passer sammen, ellers er det altid dejligt at prøve og lære noget nyt.😉 Jeg er meget spirituel, og mangler kun et modul og en eksamen så er jeg uddannet astrolog. 😊 Jeg elsker farver så det vil være dejligt at du også er en farveri person.😍 Skriv hvis det kunne lyde som dig jeg søger! Med venlig hilsen Stjerna P.s. Jeg har en lidt stor hund! Så det skal helst være en der ikke er bange for hunde. 😉
Se Bobl
Aktive veninder søges
Aktive veninder søges
Efter 6 år med mit drømme studie og (dengang) ny kæreste, (begge dele væk fra Kbh) er jeg nu tilbage i Kbh og et sted i livet, hvor jeg gerne vil udvide min vennekreds. Derfor søger jeg nogle der lige som jeg, kan lide at være social mens man er fysisk aktiv. Jeg er ikke så meget til café, selvom det godt kan være hyggeligt en gang i mellem. Foretrækker dog for det meste en tur til noget vand med en termokande eller drikkedunk. Men kan også ret godt lide at lave mad med mine venner og bare hygge hjemme. Ellers er jeg til vinterbadning, gå, cykle, sejl, svømme og padle ture, kunst og kulturelle events, og roadtrips, se på skyer og havbunde. Meget gerne med en hund. Kort om mig: Jeg er stille og rolig og ret nem at omgåes (når jeg selv skal sige det;) Kan lide stort set alt hvad der har med hav og strand at gøre og så kan jeg som nævnt, ret godt lide at lave, spise og snakke om mad. Jeg er god til at snakke men også til at være stille. Jeg er dårlig til det meste, der involverer tal og regning men jeg holder meget af at skrive og læse (selvom jeg desværre er kommet lidt væk fra sidstnævnte) Jeg værdsætter evnen til at kunne grine ad sig selv og det at man ikke tager sig selv så højtideligt. Ud over det, har jeg en ømhed for det som ikke altid liiige passer ind, hvor flertallet gør.
Se Bobl