Tilbage til boblerne

Ensom kvinde søger venner/veninder

Halløj, jeg hedder Anna. Jeg er 20 år gammel.
Jeg er tilflytter til Odense fra Esbjerg, jeg flyttede i forbindelse med at blive optaget på SDU i september 2018. Jeg læser Anvendt Matematik (1. år, 2. semester).
Udover at studere til daglig, er jeg også frivillig for Dansk Flygtning Hjælp Odense.
Pt. bor jeg på kollegie, men pr. den 15. august, flytter jeg i lejlighed sammen med min kæreste.

Jeg er en madglad veganer, og går op i sund plantebaseret mad. Jeg synes det er hyggeligt at tage ude og spise sammen, eller lave mad sammen. Det er også hyggeligt at tage en lille cider/øl, det man kunne tænke sig, eller på café.
Jeg interesser mig også for kultur, da har jeg selv anden etnisk oprindelse end dansk. Jeg er halv danskere, halv peruvianere, og taler 3 sprog (dansk, spansk, engelsk). Har også tilbragt en del af mit liv i udlandet (dog er jeg født i Danmark), men taler flydende dansk trods det.

Hvis det skulle være hjælpsom (dog burde det ikke betyde noget), sidder jeg på autisme spektret, med aspergers syndrome, og jeg er biseksuel.

Jeg søger venner/veninder helst i Odense, men i andre byer på Fyn er også fint.
Det er en fordel hvis: du læser også på SDU, er mellem 16 og 29, har kæreste på (så kunne man tage på dobbelt date, og det er altid hyggeligt at have vennepar), er veganer eller vegetar (er selv veganer), er på autisme spektret, identificerer sig som LGBT+

Gerne kontakte mig personlig hvis jeg virker som en potential veninde for dig.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venskab
Venskab
Hej Alle 😊 Jeg er en 26 årig kvinde, som har mistet meget af mit netværk, i løbet af 7 år og er ikke så god til at skabe nye relationer. Jeg er bosat i Vejle, så det vil være fedt hvis der var nogen i nærheden der vil have lyst til at ses. Jeg studere til dagligt til social og sundhedsassistent. Det er et kæmpe plus hvis du er hunde/dyre menneske da jeg har en pappillion blanding på 9 år som er mit guld 😅 Jeg går meget op i at være kreativ især at male . Søger en som ikke er bange for at snakke om alt mellem himmel og jord. Jeg er kendt for at have en sarkastisk humor og en snært sort humor oveni 😅 Jeg har social angst som kan være en trickster til tider, men prøver at udfordre mig selv til at kunne holde ud at være højlydt steder, så jeg vil gerne udfordres med en cafe tur 😁 Jeg har ikke noget imod at du er yngre eller ældre end mig da det handler om vores kemi 😅
Se Bobl
Kan du lide at strikke?
Kan du lide at strikke?
Ordningen AktivVen matcher ældre medborgere som har en kronisk sygdom med frivillige aktivVenner, som de deler interesser med. Som frivillig aktivVen skal du støtte en ældre i at deltage i aktiviteter i eller uden for hjemmet. En frivillig aktivVen kan gøre en stor forskel og gøre vejen til nye netværk og oplevelser lettere. Lige nu venter en 79-årig kvinde på at få en aktivVen, der kunne tænke sig at lave håndarbejde med hende. Sammen kan I gå i en strikkecafé el.lign. Alle AktivVenner skal til en personlig samtale og bliver gennem et kursus klædt på til opgaven. Du skal kunne afsætte 1-3 timer om ugen eller hver 14. dag til at mødes med den person, du er aktivVen for. Er du interesseret i at høre mere, så kontakt projektkoordinator Lærke i SundhedsHuset i Ballerup Kommune på tlf. 2969 8304 eller på mail lrkl@balk.dk.
Se Bobl