Tilbage til boblerne

Søker nye venner/bekjentskaper

Hei !
Jeg er en norsk jente/pige, på 37 år
Har barn, er samlever og arbeider 100% men fordi jeg er ny i byen, håper jeg å kunne bli kjent med noen nye hyggelige mennesker. Er norsk, men bosatt i DK.
Interesser er reise, opplevelser, familie, hå stabeis, foto, friluft og meget mer.

Taler og skriver dansk, dog foretrækker jeg mest at skrive på norsk :) Håber at fange nogens interesse


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Netværk/Børn/Natur/Frivillig/Hygge
Netværk/Børn/Natur/Frivillig/Hygge
Frie Fugle kan altid bruge hjælp. Gruppen er velfungerende og arbejder godt sammen Vi har (bl.a.) det mål for vores arbejde, at det skal være sjovt at være spejder, leder og forældre i gruppen. Udover gode oplevelser kan vi tilbyde masser af udfordringer - både personligt og fagligt. Du får erfaringer du også kan bruge i forhold til privatliv, job og uddannelse. Du skal ikke opfylde bestemte formelle krav for at blive spejderleder/hjælper/Frivillig i Frie Fugle, men har du været spejder eller spejderleder er det selvfølgelig godt, men det vigtigste er at du har lyst til at have med børn at gøre. og vi har kurser på mange niveauer der relativt hurtigt kan klæde dig godt på. At være leder/Hjælper/Frivillig hos os kræver ikke nødvendigvis at du bruger mange timer hver uge, Vi er fleksible, og kan tilpasses den enkeltes situation og ønsker. Vores spejderhytte ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af Søndersø by. Nye ledere får gratis uniform, og er kontingentfrie. Frie Fugle er en del af De Gule Spejdere I Danmark, og har spejder fra 5 års op, som laver mange forskellige aktiviteter så vi kan altid bruge en ekstra leder eller hjælper, du kan læse meget mere om os på http://www.friefugle-gulspejder.dk eller på http://gulspejder.dk Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive del af en velfungerende spejdergruppe i udvikling? En udvikling du også kan blive en del af, samt et netværk som ikke kun dækker Søndersø og Nordfyn men med spejder grupper i hele landet. Du er også meget velkommen til, at komme forbi vores spejder hytte, en dag og se hvem vi er? vi giver gerne en kop kaffe eller te!
Se Bobl
Søger veninder/vennepar
Søger veninder/vennepar
Hej 😊 Jeg er en kvinde på 26 år. Jeg bor sammen med min mand og vores hund og jeg er nu i 29. Uge med vores første barn 🥰 Til daglig går jeg på VUC i Aars, hvor jeg er ved at læse en HF for at komme på pædagogseminariet bagefter 👩🏼‍🎓 Og min mand er selvstændig bygningsmaler 🏠👨🏼‍🎨 Jeg må desværre indse at jeg ikke har så mange veninder, så søger nogle piger som har lyst til en masse venindehygge - det kan være alt fra en gåtur i det fri til at lave noget mad sammen eller andet tøsehygge 😊 Skriv endelig hvis du også mangler en god veninde (eller flere) 😊 Vi må også som par indse, at de “venner-par” vi troede vi havde, måske nærmere bare udnyttede os... så vi søger nye spændende bekendtskaber vi kan bruge nogle hyggelige aftner med 😉
Se Bobl