Tilbage til boblerne

Frisk pige søger nye bekendtskaber

Hey you

Jeg er en pige på 20 år, som er bosiddende i Allerød. Jeg søger egentligt bare flere venner og veninder til at lave alt og intet med. Jeg er en meget udadvendt og flink pige, Jeg er nem at snakke med og en meget stille og rolig pige, Jeg elsker at have mennesker omkring mig og komme ud og opleve forskellige ting. Men jeg elsker også at hygge derhjemme med film eller tøsesnak ;) Så hvad end du kan lide at lave, så er jeg helt sikkert med på det. Jeg elsker forresten at gå i byen, og mangler egentligt nogle at tage med, så hvis du kunne være interesseret i det, så ville det være super, men det er ikke et must at du også godt kan lide at gå i byen. Jeg er som sagt op for det meste. Afstand og alder betyder intet for et godt venskab ifølge mig.

Skriv gerne people


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Nye bekendtskaber søges
Nye bekendtskaber søges
Hejsa Jeg er en glad pige fra 1982. Jeg søger veninder det kan rumme den jeg er og har været. Jeg er gift og har 5 børn som dog ikke bor hos mig. Jeg elsker at være på shelter / naturture med min mand og vores hund. Jeg har en god men lidt underlig humor men det skal næsten opleves. Jeg er gået ud af et misbrug og dette har gjort at jeg er blevet mere glad for livet men det har også betydet at rigtig mange mennesker som jeg troede var venner er faldet fra. Jeg lider under Ptsd. angst og depression som også gør at det kan være sværdet at finde nye bekendtskaber Og da jeg derfor ikke har mange tilbage søger jeg nogle jævn alderen ( +/-) er frisk på cafe, shoppe ture, byture ( hvor det er ok jeg ikke drikker ) skovtur evt. Med hund. Er det dig så skriv endelig😉
Se Bobl
Frivillig i Rebild Turistforening
Frivillig i Rebild Turistforening
Rebild Turistforening søger frivillige, der har lyst til at indgå i en af følgende grupper: a) Sæsonens travetur b) Aktivitetsudvalget Ad a: Sæsonens travetur Idéen i sæsonens travetur er, at vi udarbejder en opskrift på en spændende travetur, som vi så lægger ud på vores hjemmeside, se www.rebildturist.dk/Saesonens-Travetur. Publikum, der har lyst til at komme lidt rundt i vores kommune kan få nogle vel afprøvede forslag. Ad b: Aktivitetsudvalget Aktivitetsudvalget tilrettelægger Turistforeningens halvårsprogram. Det er også medlemmer af aktivitetsudvalget, der hjælper til ved gennemførelsen af arrangementerne, hvad enten der er tale om at være bagstopper, der sikrer at alle er med på en travetur. Aktivitetsudvalgets medlemmer kan også guiden, der formidler den viden, der styrker deltagernes kompetence som værter for deres gæster. Nærmere oplysninger fås hos Jens-Peder Vium på 4088 6833 eller info@rebildturist.dk.
Se Bobl